Mam 175 cm a 98 kil. Chcela by som strasne chudnut ale neviem prestat jest stale som hladna. Uz sa bojim aby ma priatel neopustil kvoli inej stihlej. Rada by som schudla aby som sa mu pacila ale neviem ako prestat jest aby som jedla zdravo. Ja stale musim jest cokoladu. neviem ci si mam dat jeden den bez jedla aby sa mi scvrkol zaludok. Viem ze pred 3 rokmi som skoro nic nejedla a pravidelne behala a schudla som 10 kil no zacali sa mi triast ruky a zacala som jedavat a prestala behat. Chcela by som zase zacat behat a zdravo jest ale ked ja sa neviem prinutit.
Neviem prestat jest
Ahojte baby:)može mi niektorá z vás pomoct ako by som schudla mám problém že proste aj keby som nebola hladná musím si dačo dat som 8-mačka a vážim 58 kilo :(
a strašne chcem schudnút,byt ako spolužiačky nevyzerám obezne ale strašne mi to vadí.Daká rozumná radička????:)
manchester303
vieš ja hladám partáčku v chudnutí.
manchester303
smiem sa spýtať od kiaľ si?
Pozri sa z ciste matematickeho hladiska - mas BMI cca 32 co je lahka obezita + ale treba zapocitat ze si behavala, takze mas asi aj nadpriemerne svaly. Staci ak schudnes POMALY 8=10 kil , cize budes v nadvahovej kategorii, kde su zdravotne rizika v podstate zanedbatelne, ak pravda nezijes uplne nezdravo.
Okrem toho vahove vykyvy su zo vsetkych hladisk horsie ako stabilna i ked vyssia vaha
Zlyhava to jednoducho preto ze sa snazis robit razne opatrenia. Radsej co ja viem chodievaj pesi miesto autobusu, ak sa to da, namiesto cokolady zjedz ovocie alebo napr kakaove bb susienky (maju aj pomaly cukor takze by sa nemalo stat ze o pol hodinu budes musiet zozrat dalsi balik ako s inymi cukrami)
Kila pojdu eventualne dole, rozhodne by nemali ist nahor, a nemala by si mat zdrav. problemy ako pri predchodzom pokuse.
Ako hovoril aj Havlicek na Prime - radikalna dieta a jest malo a nechutne nema zmysel, pretoze ta to skor ci neskor omrzi. Snazis sa predsa dosiahnut zdravsiu vahu nie cvicit si volove vlastnosti postom.
Ja som mala pred par rokmi rovnaky problem...chut do jedla som nevedela ani za nic ovladnut,,proste to neslo,,stale som myslela len na jedlo, bez sladkeho som nevedela zit...Aj ked som si povedala, ze vydrzim, vzdy sa vo mne nieco zlomilo..bolo to strasne...
A teraz sa venujem trenerstvu a vyzivovemu poradenstvu...
Vsetko je to len o pevnej voli! Totiz obezita nie je len esteticky problem, ale velmi vazny zdravotny problem!! Na to nezabudaj!! Velmi ti pomoze, ak si vzdy napises co chces jest nasledujuci den a budes sa toho drzat! A kazdu, aj nejmensiu chut na jedlo proste ovladnes,,niecim sa zamestnas! A rozhodne nepocuvaj rady, ze schudnut 1 kg denne, a kapustova dieta! To co je? Ona nechce skoncit v nemocnici! Jest treba pestro, vsetko! aj tuky, aj cukry,,vsetko! A max 0,5 - 1kg za tyzden!!! Pri style 1kg denne by po ukonceni diety nabrala este raz tolko! Blbost...pokial chces, napis mi mail na januska338@azet.sk a rada ti s jedalnickom aj so sportom pomozem!
NO ZHODIT TI TREBA ASPON 30KG. ZACNI KAPUSTOVOU DIETOU,ZIAL RECEPT SI NEPAMETAM MOZNO SI NIEKTO SPOMENIE,KAZDY DEN IDE KILO DOLE A MOZES JEJ ZJEST KOLKO CHCES.
neviem ci niekto pozeral dokument o mc-donalds a volalo sa to xxl...bolo to o takom chlapovi ktory jedol mesiac iba mc-ddonald....po mesiaci bool tesne pred kolapsom organizmu,po 15 dnoch bol inpotent a po 30 dnoch mal nenormalne depky a bol statny iba ked jedol bez mc-donalda mal hrozne ale ozaj hrozne depresie furt len plakal....
a este rada by som upozornila na cinske jedla najma tuna v zahranici davaj do nich ltky na ktorych si clovek lahko utvori zavislost napr ako znmama omacka ,,curry,,
to ja s priatelom niekedy jeme 1-2 krat denne:D Sak jedlo neni to hlavne to najdolezitejsie, to na co treba myslit! Jeme aby sme prezili nie? Jak zvierata dvakrat denne:DDD
čim viac vazis tym si hladnejsia. obmedz jedla, z ktorych si hladna - to su tie tazke, syte jedla, mastne jedla, sladke jedla. rychlo ta zasytia, si hned plna, tazka, a ked vyhladnes, tak si o to hladnejsia. nastuduj si glykemicky index potravin. zacni sa viac hybat, akykolvek pohyb je dobrý. napriklad kazdy den uprac cely dom. prejdi sa dve hodiny. doma si daj par drepov, chodievaj po schodoch, miestu busu pouzivaj pesibus, ak to nemas daleko. pi vela cistej vody, čajov, ziadne sladke malinovky.