Uz nevladzem,prosim pomoc!

Príspevok v téme: Uz nevladzem,prosim pomoc!
val

Prosim nejaku dobru dusu o pomoc,Uz od 23.decembra stale krvacam.Gynekologicka si mysli ze ide o poruchu menstr.cyklu,dala mi tabletky na zastavenie krvacania "Duphaston" a povedala ze ak neprestanem krvacat do 5 tich dni,musim ist do nemocnice na vycistenie ci co.Tabletky nejako nezaberaju,ja som unavena,malatna a mam velky strach ist do nemocnice na nejaky zakrok.Pomozte prosim...

jaja

Jasne,že možeš. A chod kým ešte vládzeš na vlastných aby Ťa nedajbože nemusela odviest rýchla.Nechcem Ťa strasit, ale po takej dlhej dobe možeš mat velké straty krvi.Držím palce a neboj sa všetko bude dobre.

bojazliva

jasne presne tak ako vrabvi brunuska nemocnicu si mozes vybrat dokonca aj doktora je to tvoje pravo aziadni ta neposle domov. drzime palce vsetky zeny

brunuska

jasne ze mozes.urcite ta neposlu domov. a neboj- drzime vsetky zeny spolu-teda drzime ti palceky. daj potom vediet ako.dobre?drz sa.

brunuska

presne tak ako pise jaja- neboj sa- lebo cim dlhsie budes cakat- tym to bude horsie..stratis vela krvy a dovidenia- mna odprasilo totalne-ze som nevedela o sebe- ani co so mnou robia.nechceme ta vydesit-ale to fakt neni sranda.ak si mlada a chces mat este deticky tak bez rychlo.aj hned.

bojazliva

val naozaj ako sa to tu uz objavilo chod k doktorovi v dnesnej dobe su doktori uz opatrni a nemusis sa nicoho bat naouaj mozes stratit vela krvi, víem ze sa bojis nieco o tom viem ale aj tak choj naozaj

jaja

Val skutočne by si mala ist čo najskor do nemocnice, lebo pri takom krvácaní stratíš naozaj vela krvi a ohrozíš si zdravie.Podla mna si nemocnicu v dnešnej dobe možeš vybrat sama.Držím Ti palce a dlho to neodkladaj.

brunuska

no tak ak dnes strasne silno krvacas- tak je dost mozne ze dnes sa do nemocnici aj dostanes-u mna to slo rychlo-aj u mamy-museli sme rychlo smykat do nemocnici-to neni sranda moja.