Prosim nejaku dobru dusu o pomoc,Uz od 23.decembra stale krvacam.Gynekologicka si mysli ze ide o poruchu menstr.cyklu,dala mi tabletky na zastavenie krvacania "Duphaston" a povedala ze ak neprestanem krvacat do 5 tich dni,musim ist do nemocnice na vycistenie ci co.Tabletky nejako nezaberaju,ja som unavena,malatna a mam velky strach ist do nemocnice na nejaky zakrok.Pomozte prosim...
Uz nevladzem,prosim pomoc!
Jasne,že možeš. A chod kým ešte vládzeš na vlastných aby Ťa nedajbože nemusela odviest rýchla.Nechcem Ťa strasit, ale po takej dlhej dobe možeš mat velké straty krvi.Držím palce a neboj sa všetko bude dobre.
jasne ze mozes.urcite ta neposlu domov. a neboj- drzime vsetky zeny spolu-teda drzime ti palceky. daj potom vediet ako.dobre?drz sa.
presne tak ako pise jaja- neboj sa- lebo cim dlhsie budes cakat- tym to bude horsie..stratis vela krvy a dovidenia- mna odprasilo totalne-ze som nevedela o sebe- ani co so mnou robia.nechceme ta vydesit-ale to fakt neni sranda.ak si mlada a chces mat este deticky tak bez rychlo.aj hned.
Val skutočne by si mala ist čo najskor do nemocnice, lebo pri takom krvácaní stratíš naozaj vela krvi a ohrozíš si zdravie.Podla mna si nemocnicu v dnešnej dobe možeš vybrat sama.Držím Ti palce a dlho to neodkladaj.
no tak ak dnes strasne silno krvacas- tak je dost mozne ze dnes sa do nemocnici aj dostanes-u mna to slo rychlo-aj u mamy-museli sme rychlo smykat do nemocnici-to neni sranda moja.