AHOJTE. MOZEM BYT TEHOTNA KED SU OD VTEDY DVA MESIACE, KRAMY SOM DOSTALA A ROBILA SOM SI 4 TESTY A BOLI NEGATIIIVNE.. ALE TAK SA BOJIM, NEVIEM CI SI TI NAMYYSLAM ALEBO CO ..ALE TAK JA SOM VZDY VAZILA TAK 49 A TERAZ 53 A MAM DAKE VECSIE BRUSKO A NIE Z TOHO ZE BY SOM VELA JEDLA. S PRIATELOM SOM TO ROBILA UPLNE POPRVY KRAT, ALE BEZ OCHRANY A ANI ANTIKU NEBERIEM. ale POVEDAL MI ZE TO NEDAL DO MNA., PORADTE MI LEBO SA BOJIM :( DAKUJEEEEEM
aka je sanca ????
tak myslis ze budem mat?? :( ved ja to uz nikdy radsej necem robit :((((((((
mas pravdu, vobec ta nepoznam, ale podla toho akym stylom pises to je jasne asi kazdemu aka strasne zrela si
ved ty o sexe fakt nic nevies...radsej si nieco nastuduj a potom to rob!lebo potom to tak dopadne ked maju deti vlastne deti
ale hej ... vobec ma nepoznas, ako to mozes vediet, hej mam cas .. ja som prvykrat v 17 niekto aj v 15 tak zase nehovor ako keby som ja z tyych 15rocnych oki??? a nemusite ma od..ebavat zato ze sa bojim a cela som len vediet .............//((( no dobre. hej bodaj by to bola len obava aj ja si to prajem! boze ved tolko am meeste veci co chcemm stihnut a tak .( a nie byt uz mama vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(/
vegas vidiet ze ty si este dieta ked nedokazes niest zodpovednost za svoje ciny a svoje chyby.....naco sexujes a potom vyplakavas?ty mas na to este cas...a hlavne o sexe nic nevies, dokonca ani teoreticky
vegas- clapec nie...to ty si mala mat viac rozumu a nemusela si to tu teraz riesit.
Ale drzim ti palce,nech je to len obava a nic viac....
Hadam sa poucis :)
tyy si riadny... ach nejdem nadavt vydno ze si chlapec!!!!!!!!!!!!!!! neporodim, radsej si nevem co spraim......
a ak si mienis so mna robit srandu tak mi neodpisuj janse???????? mne do smiechu urcite neni!
vegas- 17???
ved porodis v 18tich:)
Bud rada,ze nemas 14 :)
:(( keby ste vedeli ako mi je ..do kelu ste jediny komu som to mohla povedat :(... a otaj nepotrevbujem teraz aby si mi pisla ze ma zacne o par mesiacov kopat do kelu .((((((((((((((((((((((
mam 17
myslim ze dievca xce len upokojit a podla toho co pise je asi skoro nulova sanca ze je tehotna... tak neviem preco ju stresujete
alebo klopat :)............mala by si najskor riesit seba a az potom mat pomer.