AHOJTE. MOZEM BYT TEHOTNA KED SU OD VTEDY DVA MESIACE, KRAMY SOM DOSTALA A ROBILA SOM SI 4 TESTY A BOLI NEGATIIIVNE.. ALE TAK SA BOJIM, NEVIEM CI SI TI NAMYYSLAM ALEBO CO ..ALE TAK JA SOM VZDY VAZILA TAK 49 A TERAZ 53 A MAM DAKE VECSIE BRUSKO A NIE Z TOHO ZE BY SOM VELA JEDLA. S PRIATELOM SOM TO ROBILA UPLNE POPRVY KRAT, ALE BEZ OCHRANY A ANI ANTIKU NEBERIEM. ale POVEDAL MI ZE TO NEDAL DO MNA., PORADTE MI LEBO SA BOJIM :( DAKUJEEEEEM
aka je sanca ????
a co chces pocut? myslis ze tu z nas do teba dakto vidi????? pockaj chvilku kym nezacne kopat....potom si uz budes ista....kkolko mas vlastne rokov???
moja uz sa nepytaj...radsej sa zamysli sama nad sebou
wed ale ja to cem zistit sama a ak naozaj som tak ja potom nevem co spravim .((( ja to rodicom povedat nemozem :(((((((( ale ved je tu sanca ze niesom???4 testy by sa nemali mylit? a boli vsetky z lekarne.. :
ty nechapes co ti tu chcu ludia povedat?ak si tehotna tak tehotna budes aj ked ti to doktor nepovie...to nezmenis....a co ze to bude vediet lekar?ved on by to mal vediet prvy...ach boze...ty si fakt este dieta
co,??? ved ale tie etsty boli negativne nie pozitiivne!a ked mi to povie lekar tak uz bude i tom vediet a budem o musiet setkym povedat a tak chapes? ja nemam 30 rokov sak ma z domu vyhodia :(
naozaj je ta sanca az taka velka??
a
ale ked ti vyjde pozitivny test, tak to je ine, ako ked ti to povie lekar, ze ? sa zobud idievca ... sa bojis zodpovednosti ... tak radsej ani nesexuj
ved ale nechapes ze ked mi povie ze som tohotna tak to budem musiet povedat setkym a taaaaaaaaaaak.//// a uz to jaj doktorka bude vediet.......
a to naozaj aj po 4 neg testoch sa daa byt? :((
aka je sanca???
1:1
To mas lepsie ako lotto.
tieto vyhovorky typu bojim sa ist k doktorovi su uplne detinske..
sprav si este dalsich 5 testov a budes pokojnejsia.