POMOŽE MI NIEKTO

Príspevok v téme: POMOŽE MI NIEKTO
OSUDOVÁ

ahoj mám problém s ktorým sa neviem vysporiadat som nezamestnaná bez finančných prostriedkov chová ma manžel ,ja sa starám o jeho mamu,ktorá mi žerie nervy dost na tom ,že sama so sebou mám problémi,s manželom sa nedá porozprávat o ničom mám velké deti chlapcov ale tý maju svoje..ja sa cítim strašne sama nemám nikoho ,komu by som sa zdvoverila,musím všetko dusit v sebe ked to inak už nejde tak sa chcem porozprávat z manželom ale vždy sa pritom velmi povadíme on má svoje problémi a nie aby som ho zatažovala ,ešte zo svojimi neviem čo mám robit zhnusil sa mi celý život,už od marca som ibna doma zatvorená nikam nechodím jednoducho nebaví ma žit neviem či to prejde alebo to bude ešte horšie jednoducho sa bojím..

darika

Osudova
Nevycitajte si s manzelom,ze ste pre niekoho nieco urobili a nevratilo sa vam to.Ked nieco robime,nerobme to pre nejaky dovod,alebo ze za to budeme nieco chciet.To sa ale urcite vas netyka.Treba pomoct vtedy,ked chceme a urobi nam to radost.To,ze sa nam to vrati,je uz len dokaz,ze mame pri sebe tych spravnych ludi.A nech je to s babkou ako chce,aj toto sa vam raz vrati.Mozno na stare kolena ti ostatni zistia,co si ty vsetko robila.Uz bude ale neskoro. Moc moc moc drzim palce.Pozistuj si vsetko,mozte si vybavit aj na benzin,alebo prispevok na taxi,ak je babka nevladna.

osudová

deeeee dakujem už si opatrovatelský vybavujem ,teraz musím iba čakat ,a je pravda že toto písanie ma trochu z toho dostáva,aspon trochu ožijem ,ked cítim že ma niekto vypočuje.Matyo máš pravdu,ale oni všetci sú majetnícky ony vidia iba zisk ,ale okolo nevidia ,sú strašne závystlivý ,,::píšem o jejich rodine::moj manžel im pomohol ked potrebovali ,ale ked sme si mi niečo urobili trebars prerobil mi kupelnu ,lebo už mi netiekla voda všetko sa kazilo potom mi prerobil kuchynku lebo som sa do nej nedostala všetko bolo vysoko ,alebo málo placu mám ju 2*2 m, dvaja sme sa nezmestili v nej .ked me ju urobili nedokázali íst na to čo spravil ani pozriet hoci boli zvedaví pýtali sa iba babky aj sme ich volali ale asi by to neprežili ,že aj mi sme si mohli niečo urobit.prepáč ja som sa tu rozpísala čavko

Matyo

To je tak, že za dobrotu na žobrotu. Tá 1/10 domu je úplne na smiech, to by "babka" musela bývať v nejakom paláci, aby sa vám to vyplatilo.

Deeeee

Az sa ti podari nejake volne dopoludnie alebo popoludnie utekaj na Urad prace socialnych veci a rodiny do najblizsieho mesta a pekne sa ich popytaj na co mas narok ked si takto doma s babickou, ci nejake prispevky, opatrovatelsky alebo za optatrovanie alebo rovno studuj doma Z. č. 448/2009 o socialnych sluzbach teraz sa menil takze tento je ten najnovsi, urcite je na depku takato ponorka s babickou cely den doma, tak sa nedaj a hladaj kamosky cez net, urcite nie si jedina co je takto doma niekde na dedine a hlavne drzim palce nedaj sa

osudová

dievčence chcem sa vám podakovat ,že aspon niekto súcití so mnou,dodali ste mi energiu,možno to zvládnem lepšie,ale už aj toto ako sa teraz cítim je pokrok dakujem

darika

Ona si nemoze hladat pracu,ked ma doma babku.Doma ju samu nenecha a ak ma to co zarobi dat vsetko do opatrovatela,tak sa jej to neoplati.
Ty si len vybav ten prispevok.Len zalezi ako to s tou babkou mas zo vztahmi,pretoze ona bude musiet podpisat par papierov,aby si mohla brat za opatrovanie.
A presne,ako tu bolo spomenute vela krat,porozpravat sa s manzelom.Nemozes ty kazdeho omluvat tym,ze maju vsetci okolo teba problemy.Na teba co uz nikto neberie ohlad?Ty si podla vsetkeho dobracisko,ktory si nechce narobit burku okolo seba a ani to nevie.Ale bola by si prekvapena,keby si raz buchla po stole a povedala.Tak moji zlati,je to aj vasa mama,ja sa staram cely rok,vy mate raz za cas vyhovorky.Bud mi budete pomahat,alebo si zhanajte niekoho,kto bude pomahat mne.Razne,pretoze ak to pojde ako doteraz,nikto ta pocuvat nebude.Buchni si po stole.Ked ho aj zlomis,ale je to tvoj ca,tvoj zivot.A presne,nech sa postavi tvoja rodina za teba.Povedz im co chystas a nech s tebou drzia.Neboj sa toho.

škorica

Osudova, si silna mlada zena, nenechaj sa takto vyuzivat, ta 1/10 ti nic nezarucuje, pretoze o ten dom bude este vojna neskor, uvidis .... Si este stale v najlepsom veku, kedy by si si mala uzivat naplno svoj zivot, deti uz mas odrastene, mala by si zit a nie len prezivat, vdaka sebeckosti ludi, ktori sa nevedia vzit do tvojej koze ... V prvom rade si o tom musis pohovorit s manzelom, ten by ta mal hadam podporit ... V druhom rade, aktivne hladaj pracu, na zaciatok vezmi akukolvek, aj brigadu za pokladnou trebars ... potrebujes sa len odputat ... Ak to nepojde, skusaj rekvalifikacne kurzy, manzel by ta mal pochopit a podporit ... A ak to nepojde ani tak, tak skus si vybavit ten opatrovatelsky prispevok na babku, budes mat nejake vlastne peniazky a tie vyuzi na kurzy, akekolvek, len nech si medzi ludmi, nech mas nejaku psychohygienu .... A co synovia? Nevedia ti nejako pomoct, zastat si ta? Aspon ten starsi , teda ... Ak by si bola mojou mamou, tak ta zeniem medzi ludi, pomaham zhanat pracu a postavim celu rodinu do pozoru, nech vedia ze takto ta psychicky a fyzicky vyciciavat nikto nebude ... Prosim, zacni rozhovorom s tvojim manzelom, uvidis co to da ... Budem na teba mysliet a drzat palce ... a urcite napis ako postupujes.