Viem pochopiť, aké to je, ak ti lekár dodrbe tvoje zdravie. Stalo sa to aj mne. Po 2 rokoch nekonečných bolestí som menila 3 lekároch. Všetci si dali bohovsky záležať. Posledný bol najhorší....napriem mojim neustálym bolestiam som bola u neho stále, tvrdil mi, že to nie sú gynekologické problémy (spravil mi iba bežné vyšetrenie)...a poslal ma nech skúsim niečo iné. Bola som u neho len 3 mesiace a tak som čakala ďalšie 3 kým si môžem vziať od neho kartu. Tak som sa dostala k inej lekárke, ktorá mi po 2 rokoch zistila ureaplazmu, s dodatkom, že je to chronické (mám panvové bolesti a zrasty na maternici, ktoré tam nemuseli byť). Síce nenadávam, ale nikdy nezabudnem na lekárov, ktorí mi dodrbali zdravie. Moje výsledky ešte stále nie sú v poriadku a v stredu si idem po ďalší recept. Môj názor je ten, že niektorí ľudia by nemali byť lekármi a ďakujem terajšej doktorke, ktorá bola ochotná urobiť potrebné vyšetrenia. Možno aj s ňou majú niektorí zlé skúsenosti, ale jeden lekár nevyhovuje všetkým...