Mudr.Anna Petrilakova ano co nie?

.....

Sajham, ale ty si chcela názor....tiež som počula o jednej dobrej pani lekárke, ktorá ma ambulanciu na Krivej, chodí k nej moja suseda, ale neviem ako sa volá...

.....

Viem pochopiť, aké to je, ak ti lekár dodrbe tvoje zdravie. Stalo sa to aj mne. Po 2 rokoch nekonečných bolestí som menila 3 lekároch. Všetci si dali bohovsky záležať. Posledný bol najhorší....napriem mojim neustálym bolestiam som bola u neho stále, tvrdil mi, že to nie sú gynekologické problémy (spravil mi iba bežné vyšetrenie)...a poslal ma nech skúsim niečo iné. Bola som u neho len 3 mesiace a tak som čakala ďalšie 3 kým si môžem vziať od neho kartu. Tak som sa dostala k inej lekárke, ktorá mi po 2 rokoch zistila ureaplazmu, s dodatkom, že je to chronické (mám panvové bolesti a zrasty na maternici, ktoré tam nemuseli byť). Síce nenadávam, ale nikdy nezabudnem na lekárov, ktorí mi dodrbali zdravie. Moje výsledky ešte stále nie sú v poriadku a v stredu si idem po ďalší recept. Môj názor je ten, že niektorí ľudia by nemali byť lekármi a ďakujem terajšej doktorke, ktorá bola ochotná urobiť potrebné vyšetrenia. Možno aj s ňou majú niektorí zlé skúsenosti, ale jeden lekár nevyhovuje všetkým...

laskava

ak sa dobre pamatam, tak jej vytykala, ze podcenila nejake vysetrenie alebo nieco podobne. zrejme ju nevysetrila tak,ako si ona predstavovala. bolo tam velmi vela invektiv, nadaviek a tak, ale konkretne tam ten pripad podrobne tusim ani nebol popisany. len ze je to svi.a, a to vsetko ostatne. a ze ju dava na sud.

ahoj22

no viem, ze tam bolo cosi neslusne ale ja som prave chcela vedet, ze co take urobila ta doktorka, ze musela pouzit tie skarede slova...

laskava

lea25, samozrejme mas pravdu, ale postup lekarky v ordinacii predsa nie je totozny s opilcom, ktory mi zabil dieta, nie? okrem toho nebolo podla mna vobec potrebne pouzit take vulgarne vyrazy na verejnom fore. tym nezhodila lekarku, ale seba. ludia si mohli nanajvys pomysliet, ze nejakej hysterke lekarka nevysla v ustrety a miesto toho, aby si to vybavila priamo s nou v ordinacii, tak na nu chrli nenavistne utoky na fore, kde sa nemoze branit. to nebolo fer a za tym si stojim.

lea25

laskava-keby ti opilec zabil na chodniku deti, tak by si len kyvla rukou a povedala si, ze opity vodic, vesely vrah, ved si spravim dalsie deti, no nie?:) ked ti niekto ublizi, tak nejake city k tomu cloveku musis citit, ved nemame srdce z kamena...

laskava

ahoj22 - islo o to, ze pokus napisala dva prispevky na adresu spomenutej lekarky, v ktorych boli pouzite vulgarne slova - napr. svina, ku.va a pod. kym som jej stihla odpovedat, uz som si vsimla, ze to zmazali. ale este som si to stihla precitat. preto som jej odpovedala. toto sice nie je odpoved od nej, ale ked vidim tvoju otazku, tak ti to popisujem.

laskava

keby mi ktokoľvek čokoľvek urobil, nepoužila by som na jeho adresu také vulgárne slová plné nenávisti, ako si použila ty v príspevku, ktorý ti zmazali.
a nad svojim zdravím by sme mali držať ochrannú ruku hlavne my samy. prejedáme sa nezdravým jedlom, nemáme dostatok pohybu, zanedbávame pitný režim a ustavične sme na niečo nahnevaní. klebetíme, závidíme, nenávidíme, hádame sa, osočujeme... môžeme sa diviť, že sme chorí?

pokus

laskava, buď taká láskavá a nepoučuj ma, ako sa mám chovať. Keby sa tebe stalo to, čo mne urobila petriláková, tiež by si ju nechválila a ver mi, že by si nebola ani nadšená tým, ako sa ti rúca zdravie, jedno s druhým totiž úzko súvisí nielen vo vzťahoch, ale aj v ľudskom organizme.