už dlhý čas sa snažím dopracovať k dlhším vlasom,ale mám ich dosť riedke,skúšam všelijaké vodičky,vitamíny,kožná vraví,že dokiaľ nemám holé miesta,tak je to v pohode.ešte mi teraz začalo aj to jesenné padanie.mne to už fakt lezie na mozog,som z toho veľmi nešťastná.natrvalo mi to zhoršuje psychiku a náladu.
Mám depku z vlasov
maria 15
mne tiez pomohlo to,co pise claudia
maruska:to mas pravdu,ze sa netreba nad tym trapit,ale je to podvedome,ja len musim rozmyslat nad tym,ze preco,ked ja sa tak o nich staram,tak nemozem vidiet aj nejaku odozvu,som trpezliva,ale vysledky sa nejako nedostavuju.vies,to je tak,ked clovek chce velmi nieco dosiahnut a nevie si to vyrvat z hlavy..
-odkaz odstránený- alani:myslis tento sampon?
trvalu som raz mala a nikdy viac.a hennu pouzivam,ta je celkom ok.ja nechcem ziadne chemicke riesenie,ale vdaka.
moja sestra má tiež také vlasy... A jediný nápad čo pomáha je trvalá... Tá vlasy našuchorí a zvihne z hlavy... Preto... Prestan sa trápiť vlasmi, ber to viac v pohode a skús velmi sertnú trvalu a dávaj si na vlasy Hennu (sú tu témy ako sa Henna používa:))
alani a claudia:vám to pomohlo?alani:len ci to nie je tak,ze ked ten sampon prestanes pouzivat,tak sa to zase zhorsi,ty ho pouzivas odvtedy neustale?pomaha len proti padaniu alebo aj na rast novych vlasov?inac skuste si odmerat obvod copa pri hlave:ja mam iba 7cm!
skús si oplachovať vlasy odvarom z orechových a žihľavových listov,to pomáha proti padaniu.
ahoj skus šampon Vichy z lekárne taký červený treba ho používať aspon 3 mesiace v kuse je drahý ale mne velmi pomohol
myslim,ze mnoho zien ma s tymto problem mna nevynimajuc a tiez som z toho riadne na nervy :(
má alebo mal niekto z vás podobný problém,viete mi niečo poradiť?