Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám depku z vlasov

Príspevok v téme: Mám depku z vlasov
maria15

už dlhý čas sa snažím dopracovať k dlhším vlasom,ale mám ich dosť riedke,skúšam všelijaké vodičky,vitamíny,kožná vraví,že dokiaľ nemám holé miesta,tak je to v pohode.ešte mi teraz začalo aj to jesenné padanie.mne to už fakt lezie na mozog,som z toho veľmi nešťastná.natrvalo mi to zhoršuje psychiku a náladu.

maria15

dixi mam aj ja.je celkom oka,mam po nom aj objem,akurat,ze vysusuje.a tu vodu mam aj vtierat do pokozky alebo len oplachnut?

papaja

ja som mala dixi zihlava sampon ale teraz striedam s inym a ta zihlava mne sa zda,ze naj pomohla ta natrhana a odvar z nej

maria15

a to mi nestaci ked si kupim zihlavovu vodu lunu napr?lebo aj to som pouzivala a nepomohlo,ci ako natrhana je myslis lepsia?

maria15

ten sampon s brezou mam,ale to nie je proti vypadavaniu a ani mi nepomohol.inac mam stitnu,nedavno mi zistili,tak mozno padaju aj z toho,casom sa to hadam zlepsi,ked beriem lieky,nie?

dionee

V lekarni kupite od NATURLAND HERBAL ŠVÉDSKE BYLINY vlas. tonikum, maju aj sampon. Oplati sa. Mne napr proti vypadavaniu pomaha od alverde brezovy sampon maju ho v DM- prirodna kozmetika.

purblanka

Ahojte,tak ja sa zasa velmi starám o svoje vlasy,a môžem povedať,že sú veľmi suché.Ale po každom umytí si dávam sérum na vlasy.A viete,čo?Keby som nepoužívala natáčky po umytí vlasov,tak vyzerám hrozne.Inak sú moje vlasy pekné,keď sú upravené.Používam Glisskur šampón,aj kondicionér,je výborný.A,to že ti vypadávajú vlasy,to je normálne,za deň by mali vypadať asi 100 vlasov.A niekde som čítala,že naozaj na jeseň vlasy vypadávajú viacej.Aj stres veľmi vplýva na vlasy,takže žiadne stresy,áno?,

terka889

tak možem sa pridať aj ja. No začnem tym že ja som sa od svojej mladosti o svoje vlasy abslutne nestarala a ked si na to spomeniem je mi z toho hrozne ako som sa k nim správala...boli suché,zničené,krátke a vobec mi nerástli lenže vtedy mi to bolo jedno...Asi na začiatku leta som objavila tuto stránku a vstupila som si do svedomia a začala som riešit to moje "seno" doteraz používam šampon Dixi,nejaký kondicionér a občas ten odvar zo žihlavy. Moje vlasy sa naozaj zregenerovali, ale aj ked rastu pomaly a ešte sem tam si objavim zničený vlas. Chce to len a len trpezlivost a výsledok sa naozaj dostaví