Často sa objavujú vo fórach otázky na túto tému a keďže som tým prešla,rada odpoviem na vaše otázky.
Žalúdočné problémy-Helicobakter pilori
velmi zaujímavé a velmi ťažké-zložité.Teraz mi je už jasné prečo si taká kapacita,včera som sa nemýlila.
No to neviem ja neklonujem cloveka a ani ineho tvora ako celkom ide len o prenos genu z jedneho organizmu od druheho a jeho expresiu...
vau,to by ma nebavilo:-)))A veď je to vlastne jedno...a keď hovoríme o tom klonovaní,už sa naklonoval niekde nejaký človek?Dúfam,že nie.
vymahacka dlhov?...som v UK
mimo slovenska je kde? Aspoň štát? Nie som poštárka..hi..To by ma nebavilo.Ale niekedy musím aj pobehnúť,a je to špinavá práca,z časti nebezpečná,a nie každý by mal na to nervy a žalúdok.
postarka?...Hi na ja som mimo Slovenska a budujem si karieru a ako som povedal robim v oblasti vyskumu, klonovania, imunity...
ani ty si nezradil,čo je tvojou pracovnou náplňou.Moja je-nemám čas sa najesť,nemôžem netovať,bola ma nohy,prejdem vela kilometrov,chodím domov strašne unavená,bez energie...:-)))a najhoršie na tom je,že tú prácu milujem lebo ma totálne napĺňa...:-)))
pocuj a mozes prezradit co je tvojou pracovnou naplnou...kedze hras adventurky a popri tom si davas arasidky a banany...
Ja som dovarila pred 20 minútami,aby mali čo papať zajtra, kým budem v robote.
normálne som si dala light raňajky, zapla počítač,pohrala sa adventúrku a popri tom-no nezobni si troška arašidov,banán...a vtom...už sa mi to dávno nestalo.Akurát som včera chválila svoj žalúdok ako poslúcha...žeby ma bol niekto uriekol?..:-)))