Žalúdočné problémy-Helicobakter pilori

ethel

velmi zaujímavé a velmi ťažké-zložité.Teraz mi je už jasné prečo si taká kapacita,včera som sa nemýlila.

slusny_muz

No to neviem ja neklonujem cloveka a ani ineho tvora ako celkom ide len o prenos genu z jedneho organizmu od druheho a jeho expresiu...

ethel

vau,to by ma nebavilo:-)))A veď je to vlastne jedno...a keď hovoríme o tom klonovaní,už sa naklonoval niekde nejaký človek?Dúfam,že nie.

ethel

mimo slovenska je kde? Aspoň štát? Nie som poštárka..hi..To by ma nebavilo.Ale niekedy musím aj pobehnúť,a je to špinavá práca,z časti nebezpečná,a nie každý by mal na to nervy a žalúdok.

slusny_muz

postarka?...Hi na ja som mimo Slovenska a budujem si karieru a ako som povedal robim v oblasti vyskumu, klonovania, imunity...

ethel

ani ty si nezradil,čo je tvojou pracovnou náplňou.Moja je-nemám čas sa najesť,nemôžem netovať,bola ma nohy,prejdem vela kilometrov,chodím domov strašne unavená,bez energie...:-)))a najhoršie na tom je,že tú prácu milujem lebo ma totálne napĺňa...:-)))

slusny_muz

pocuj a mozes prezradit co je tvojou pracovnou naplnou...kedze hras adventurky a popri tom si davas arasidky a banany...

ethel

normálne som si dala light raňajky, zapla počítač,pohrala sa adventúrku a popri tom-no nezobni si troška arašidov,banán...a vtom...už sa mi to dávno nestalo.Akurát som včera chválila svoj žalúdok ako poslúcha...žeby ma bol niekto uriekol?..:-)))