Často sa objavujú vo fórach otázky na túto tému a keďže som tým prešla,rada odpoviem na vaše otázky.
Žalúdočné problémy-Helicobakter pilori
ivka1 preco nemozes pisat, mozes aspon povedat z coho sa ziskavaju tieto ATB...?
Prirodne antibiotika,o ktorých tu bohužiaľ
nemôžem písať sú odskúšané viac ako 10 rokov. Nie sú testované na zvieratách.Majú
pečate kvality a sú schválené MZ SR. My doma už viac ako tri roky iné nepoužívame.
A predtým som mávala kandidózy, kvasinky a nemohla som sa ich pomocou chemických
antibiotik zbaviť.Môj názor je,že chemické antibiotiká liečia jeden orgán a škodia na ostatné.Ničia červené krvinky a v konečnom dôsledku znižujú
imunitu.Je to samozrejme každého vec,čomu verí.
ani ja som nemala, ani som si nemyslela,ze raz budem mat :(((
pripisujem to slabej imunite, stresom a prenosu z rodinneho prislusnika.
este je tam pri pribal.letaku aj letak: prihlaska do vernostneho klubu MôjVALOSUN :-))))
uvidime,ci pomoze crevam,mam ich dost dobabrane,chudata. po rokoch testovacieho kralika...
Najlepsie Ti poradia Ti ktori to uz zazili, ja chvalabohu som nemal problemy takeho charakteru....myslim ze Ethel je kompetentna..
Biopron 9 z firmy Valosun
mlieko moc nechem,zahlienuje organizmus a som nan citliva-creva.
slusny muz, co robit,ked mi je z cesnaku zle na zaludok??? mam ho rada,vzdy som ho jedavala,ked som bola chora, aj celu hlavku som mohla...ale ako mam asi s tym HP tak nemozem. byva mi straaasne zle :((( ale med si dam rada. ja vlastne na HP mam mat nejaku dietu. len mi nik nepovedal aku, ale myslim,ze ostre sa nemôze a cesnak je dost ostry....????
Biopromn z firmy Merck??
prikupila som si Biopron - je to probioticky komplex (9 probio kmenov) ked uz budem jest tie atb.
mam ich jest priamo s atb? alebo v inom case ako atb?
aha,atb mi kazala pred jedlom a na tychto probiotikach sa uvadza pocas jedla.
poznam prirodne antimirkobilane latky ktore sa nachdzaju v mede, v cesanku a inych prirodnych produktoch...
Niektore mikroorganimy produkuju ATB, ale myslim, lepsie je brat normalne ATB, ktore su testovane a davkovane tak ako sa ma...
ono zas nie vsetko prirodne je najlepsie, pretoze nevies aka je spravna davka, kdezto kazdy komercny pripravok je testovany minimalne 10 rokov...