Štúdium veteriny KE/ Brno

Príspevok v téme: Štúdium veteriny KE/ Brno
ala 294

Rada by som sa dostala na veterinu buď do Košíc alebo do Brna. Teraz som v 2.ročníku na gymnáziu a keďže ideme podľa špecialneho uč. planu, tak si musíme už v decembri zvoliť maturitné predmety. Chcela by som sa spýtať, z čoho sa robia presne skúšky, či sú veľmi náročné, čo rozhoduje pri prijímaní(vysvedčká, maturita,... sú potrebné aj olympiady?) aké je štúdium, či by ste mi niekto nevedeli odporučiť nejakú literatúru, knihy...Ktorá škola je lepšia, aké máte s nimi skúsenosti? Viem, že je to jedno z najťažších štúdií, ale je to práca, ktorá by ma fakt bavila, nie som si však istá, či by som ju zvládla. Ide mi chémia, matika, trošku fyzika a biola- nemyslím si však, že som z nej najväčšia hviezda triedy a to ma dosť trápi, chcela by som preto už teraz začať robiť niečo navyše, niečo si o tom prečítať... Vedeli by ste mi niekto pomôcť? Hlavne tí, čo študujú/študovali na jednej z týchto škôl!! Ďakujem!!

Luciaaaaaa

Ak je tu niekto kto dokoncil Veterinarne lekarstvo v brne prosim nech sa mi ozve na email LCutorova@gmail.com mala by som záujem o odkupenie určitých podkladov. Ďakujem

Pepe2051

Ahojte :)
Tento rok maturujem na gymnáziu a idem si posielať prihlášky na veterinu. Aj do košíc aj do brna. Bola by som radšej ak by ma vzali do brna. S cestinou problémy nemám, biola tiež nie ale čo sa týka chémie to je úplne mimo mňa. Z nej som úplne duta.vôbec mi nevadia tie lieky a strata kamošov o to nejde som ochotná sa toho vzdať ale áno moje vysvedcka tiež neboli nejaké krásne. Vedeli by ste mi poradiť jake sú šance sa tam dostať aj keď žiadna chémia,mimo vás aj keď máte doucovanie? A ešte kedy sú stanovené termíny prijímaciek a termíny do ofoslania prihlasiek na obe školy na začiatok štúdia v roku 2017, nakoľko to nikde neviem nájsť. Ak náhodou niekto viete poradiť veľmi budem vďačná. Kľudne kontaktujte na email:pepulienQa@gmail.com

adiii

Ahojte, chcela by som sa spýtať ako je to na VFU s angličtinou. Sú tam predmety aj v angličtine alebo sa vyučuje iba v češtine ?

laialdjs

Ahoj, jeden môj kamarát študoval na veterine v Košiciach a nevie si to vynachváliť, veľmi kvalitná škola. Podľa mňa by si mala ísť tam, predsa len je to na Slovensku. Ak by si mala študovať už aj tak dosť ťažký odbor a ešte v češtine? No neviem, ono sa to nezdá byť ťažký jazyk, je skoro ako ten náš, ale ja by som v češtine študovať radšej nešla, ale je to na tebe, neviem ako češtinu ovládaš, možno vieš všetky slová aj tie, čo sú od tých našich úplne odlišné, každopádne choď si za svojím snom a určite sa tým nedaj zmiasť, že je to ťažký odbor a že niesi najlepšia v biole :) aj ja keď som bola malá som chcela byť veterinárkou, mám hrozne rada zvieratá, chcela som vyštudovať veterinu a pracovať ako ošetrovateľka v nejakej ZOO, lenže časom ma to prešlo a teraz som tiež spokojná, zo svojou prácou, aj keď stále tam niekde v kútiku duše by som to chcela robiť :) budem ti drzať palce :)

valika001

prosim vas.... chcela by som ist na vysku veterinu najradsej do brna... momentalne som na zdravotnej skole... nemame tam az taku chemiu a biolu... ucim sa na dvojky ... myslite ze mam sancu... vraj prijmaju len 120-150 ztiakov a v kosiciach 180... prosim poradte ako ste sa vy ucili na prijmacky a ci ste boli na tych pripravnych kurzoch..