Chcela by som sa opytat, ake mate skusenosti s pripravkami na podporu a sustredenie pri uceni....ktore su dobre a kolko stoja
Pripravky na sustredenie
ja som tento problem riesila nedavno a teda bez tohto produktu rayzzer.sk by som hadam nespravila skusky v skole, velmi mi pomohol sa lepsie koncentrovat na ucenie
mne na zvysenie koncentracie na ucenie zvlast cez skuskove pomahaju tabletky ženšenu - pravyzensen.sk ;)
Pripravky na sustredenie - brainactive.sk
Skusenosti mam, pomahaju ale zasa nie je to nejaky vyrazny rodiel. Ked si napichas perie do zadku este z teba kura nebude.
Ja som minule čítal túto recenziu www.psychicka-pohoda.sk na vyživový doplnok brainactive. Kúpil som ho a beriem ho už asi 9 dní a môžem povedať, že celkom mi pomohol. Keď idem napríklad na nákup tak si nemusím písať zoznam čo mám nakúpiť a takisto v práci sa viem dlhšie sústrediť. Obsahuje čisto prirodné látky takže sa nebojím, že dávam do seba nejakú chémiu.
podľa mňa na sústredenie je najlepšie piť káááávu veľa kávy!
zelený čaj je na sústredenie ako vyšitý
Ja som pri skúškach na autoškolu skúšal použiť memo plus a môžem ho len odporučiť..zaberá aj proti stresu...počas píasnia testov mi proti stresom síce neúčinkoval, zato hlavu som mal čistú a vedel som všetko pohotovo..a pri jazde, čo ja som veľký stresák..som nepociťoval absolútne žiadny stres
Počas skúškového fičím na nealko pive a pomáha mi sústrediť sa na učenie a skôr si to teda zapamätať rosenpharma.cz
Nic lepsie ako napoj BLUE od bhipu nenajdete :) Pouzivaju to vysokoskolaci po celom svete pred skuskami. Pozrite na faceboooku ,,modri student" . Alebo na energiabhip sk