Pripravky na sustredenie

fetr7

porky - účinná látka je piracetam - dá sa zohnať lekárni aj bez predpisu, ale má to aj iné účinky ako zvýšená koncentrácia a pozornosť, nastupuje pocit motivácie a všemocnosti, prvú dávku odporúčam zobrať 2 hod pred spaním a ráno sa zobudíte plný motivácie, ako nikdy predtým, jedlo sa vám bude zdať chutnejšie, zlepší sa zmysel pre organizáciu vášho prostredia. Tieto účinky však do týždňa pominú, lebo mozog si naň rýchlo zvykne. Dlhodobým užívaním si ale dopomôžete k vyššiemu IQ u starých ľudí ktorí dlhodobo užívali piracetam sa dostali z rôznych psychických porúch, boli viac spoločenský a menej trpeli depresiami. - nezávislý test ---- Existujú aj silnejšie veci ako Piracetam, ale na SR ich nezoženiete. Piracetam je odporúčané kombinovať s cholínom na SR sa dá zohnať v podobe Lecitínu.

porky

nootropil 1200, čítam že si viacerí vychvaľujete, ako dlho trvá kým to zaberie? je to bez predpisu ? ďakujem

Gašpar

Ahojte! Ja mam vynikajucu skusenost s pripravkom BodyFast! Doslova vo vas rozprudi energiu a uci sa s nim naozaj vynikajuco. Kupoval som ho v Nemecku ale uz by sa mal dat zohnat aj v SR. -odkaz odstránený-

elsa5.5

ja ked som si robila externé,to boli stresy no capucino,zelený čaj,prejsť sa do prírody,som si tam zobrala aj knihu,neučiť sa nonstop a večer kúpeľ,spolužiačka brala antidepresíva,to jej dala obvodná,magnesium b6 tiež nie je zlé.