Prosím Vás neviete mi poradiť? Mám prvé dieťa - chlapca ide nám na 5 rok a nemá ešte celkom stiahnutú predkožku, má to asi tak v polovičke-trištvrte dole a zbytok je ešte prirastený alebo prilepený neviem ako mám to opísať, neda sa tým pohnúť. Kedy sa mu úplne bude dať stiahnuť, čo mám robiť?
Chlapec - predkožka
do budúcnosti by ti to prekážalo v sexe,treba plastiku uzdičky,choď na urológiu,inak sa to odstrániť nedá,len malým chir.zákrokom.
ale ked to boli :/
dominko,to si ale musíš sťahovať a umývať stále,odkedy ti to robili,povedz mamke, chodte k doktorovi,ale potom si to už musíš denne robiť, aby sa ti to nevrátilo.
ja mam 12 rokov a mi to stahovali na silu u doktora a zas mi to nejde ale uz som to mame nepovedal lebo tam zas nechcem ist neda sa to inak?
Mám 9 roc. chlapca a po zápale sa mu predkožka čiastočne zrástla (prilrpila) o žaluď. Čo s tým ?
ja som svojim synom predkozku stahovala od narodenia a nakoniec som aj tak isla ku urologovi stiahol im to uplne a mame teraz pokoj starsi syn mal 1 rok ked sme boli a mladci necely rok.