Prosím Vás neviete mi poradiť? Mám prvé dieťa - chlapca ide nám na 5 rok a nemá ešte celkom stiahnutú predkožku, má to asi tak v polovičke-trištvrte dole a zbytok je ešte prirastený alebo prilepený neviem ako mám to opísať, neda sa tým pohnúť. Kedy sa mu úplne bude dať stiahnuť, čo mám robiť?
Chlapec - predkožka
A to mam uz 19 r. ....
Ahohte ... Asi mam prilis kratku uzdicku a to je hlavnym dovodom preco sa mi predkozka neda ceka pretiahnut ... Ppretiahnem ju cez zaluda a este jusok nizsie ale dalej nie a tak ju mam este taku pijrcenu , nevystreru .... Da sa s tym prosim nieco robit ? ... Dakujem
Ahojte, mám 16 rokov a nedá sa mi stiahnuť predkožka.. Dá sa s tým niečo robiť, alebo mám s tým ísť k lekárovi?
Dá sa my pretiahnút ale nie celá a ani má to nebolí
Mám 14 a stale sa my nedá pretiahnút predkoška mám sa báť že sa my nebude dať pretiahnút čítal som že sa to až do 18 roku dá. Prosím o rady .
Skúste kúpele v bylinke, kt. sa volá slez nebadaný. Každý deň 20 minútový kúpeľ a počas toho opatrne pomaličky sťahovať predkožku. Opakovať maximálne 2 týždne. Ak to dovtedy nepomôže, tak už len navštíviť lekára. Ale to myslím stačí v 6 rokoch. Zo slezu sa nevarí čaj, ale 24 hodín sa maceruje v studenej vode. Dávam 2 hrste byliniek na 4-5 l vody. Macerát sa prihreje a do toho ho treba posadiť. Macerát sa dá použiť tak 2-krát, potom treba urobiť nový. Na synovi som to skúšala, ale má iba 1 rok a neobsedí mi v tom. Napriek tomu predkožka trochu povolila.
V kazdom pripade nestahujte to nasilne moze dojst k nedokrveniu zaluda jeho silnym stiahnutim aj odumretiu !
So vsetkymi pripadmi chodte bez ostychu na urologiu , nerobte sami experimenty !
U malych chlapcov 5 rocnych by to mal sledovat pediater ...(Slovensko)...uz od malicka.Vo vseobecnosti je najlepsia obriezka, kvoli hygiene a lepsiemu sexulanemu zivotu v buducnosti.S tym kuskom zbytocnej koze su len problemy, zapaly , infekcie.
mám 13r. a nedá sa mi stiahnúť predkožka...ide to iba kúsok...čo mám robiť prosím poradte