Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plasticka Chirurgia Kosice

Radulka316

Tak ja to uz mam za sebou este som trosku unavena ale zatial som velmi spokojna konecne mam prsia ako som vzdy chcela :)

cicush

Práve to je na polyuretánoch dobré, že sa nemusia dávať pod sval, pretože prsné tkanivo sa pevne uchytí k polyuretánu a oni sa potom nepohnú z miesta, vraj dokonca ani neklesnú. Bežné imp. je lepšie dávať pod sval práve preto že oni sa môžu pretočiť alebo aj zmeniť miesto a po čase klesnú tak ako normálne prsia. Nehovoriac o tom, že ti musia prerezať sval,aby ho tam mohli vložiť, čiže potom máš aj väčšie bolesti a aj rekonvalescencia je dlhšia. Pozri si túto stránku: silimedimplantaty.sk

cicush

Mne to trvalo okolo 2 týždňov a dalo sa to zvládnuť, možno aj preto, že mi ich nemusel dať pod sval. Ale všetko je individuálne.

Michaelaela

vies co ja som sa zotavovala asi 3 tyzden potom to uz bolo fajn bolesti boli hlavne prve dni ale na to som mala lieky proti bolesti a na klinike som bola 2 noci :)

Michaelaela

U mna bol presne taky isty postup :) a tiez mam polyuretány a som s nimi spokojna :) vzdy som mala male prsia a konecne mam take ako som chcela sice to trosku bolelo ale stalo to zato :)