MATE NIEKTO SKUSENOSTI S PLASTICKYMI OPERACIAMI V KE?ZAUJIMA MA HLAVNE APTOS.
Plasticka Chirurgia Kosice
áno tam som bola :) a som spokojna necakala som taký milý prístup
super gratulujem :) A bola si pred sa v centre plastickej a estetickej chirurgie?
Tak ja to uz mam za sebou este som trosku unavena ale zatial som velmi spokojna konecne mam prsia ako som vzdy chcela :)
Práve to je na polyuretánoch dobré, že sa nemusia dávať pod sval, pretože prsné tkanivo sa pevne uchytí k polyuretánu a oni sa potom nepohnú z miesta, vraj dokonca ani neklesnú. Bežné imp. je lepšie dávať pod sval práve preto že oni sa môžu pretočiť alebo aj zmeniť miesto a po čase klesnú tak ako normálne prsia. Nehovoriac o tom, že ti musia prerezať sval,aby ho tam mohli vložiť, čiže potom máš aj väčšie bolesti a aj rekonvalescencia je dlhšia. Pozri si túto stránku: silimedimplantaty.sk
a nie je lepsie ich dat pod sval? ja chcem hlavne aby vyzerali prirodzene
Mne to trvalo okolo 2 týždňov a dalo sa to zvládnuť, možno aj preto, že mi ich nemusel dať pod sval. Ale všetko je individuálne.
a to si bola na PN alebo si si musela zobrat dovolenku?
vies co ja som sa zotavovala asi 3 tyzden potom to uz bolo fajn bolesti boli hlavne prve dni ale na to som mala lieky proti bolesti a na klinike som bola 2 noci :)
Baby ako dlho ste sa zotavovali po zakroku a brali ste nejake lieky na urychlenie uzdravenia alebo nieco?
U mna bol presne taky isty postup :) a tiez mam polyuretány a som s nimi spokojna :) vzdy som mala male prsia a konecne mam take ako som chcela sice to trosku bolelo ale stalo to zato :)