Dokazeme chlapov zmenit???

Príspevok v téme: Dokazeme chlapov zmenit???
petapeta

citala som tu vela prispevkov,ale neviem uz ci je problem vo mne alebo v kom..mam priatela,chodime spolu uz 2 roky,ja mam 19,on 23..problem je v tom,ze: chodim do skoly,cestujem denne 3 hodiny,pridem domov,porobim si veci do skoly,poupratujem doma, a snazim sa urobit vsetko tak,aby som stihla byt aj s priatelom.On,ma pracu doma,takze ma cas, ked chcem aby prisiel ku mne skor, vyhovara sa stale,ze ma robotu a musi urobit este dalsich desat veci.Aj ked je uz teraz tma a ja ho musim nahanat,aby sme boli spolu aspon chvilu, on musi vyst este von aby poobzeral,ci je vsetko ok..to trva dalsiu pol hodinu a pokial sa dostaneme ku nam je 10 hodin. Vstavam do skoly o 5 a spavam denne tak 4 hodiny. Trapi ma to,ze ja si dokazem vsetko zariadit tak,aby som stihla byt aj s nim..lenze on nie..ale je tu zase dalsi problem, ked mu zavolaju kamarati,aby siel s nimi niekam, tak to bezi hned,vtedy uz nema ziadnu robotu a nevadi mu,ze ma nieco rozrobene. Nebyvam s nim kazdy den,pretoze koli jeho vyhovorkam sa to neda, a preto aj ked mu mnohokrat tolerujem,ze ma robotu a niekedy ho cakam aj 2 hodiny aby si porobil a aby sme boli spolu,u neho by sa aj tak nestalo,ze by skoncil skor a prisiel by ku mne skor. Dalsi problem je to,ze stale telefonuje..on dokaze denne pretelefonovat aj 2 hodiny(telefonuje s jeho ,,uzastnym" bratrancom,ktorý ,,stale" nieco potrebuje a s prepacenim mi to tak pripada,ze sa nevie bez neho ani vy*rat! Rano este ln vstane, zvoni mu telefon:cau, co robis.ides nieco robit? toto su tie dolezite rozhovory.Telefon nosi so sebou vsade, pri obede,na WC,proste vsade..a ja ked sa mu potrebujem dovolat,tak ma obsadene alebo uz vybity telefon..proste neviem co mam uz robit, pretoze mi to leze na nervy a nechcem zahodit tie roky len tak..pre mna nieje riesenie rozchod, ale chcem to vyriesit rozumne...skusala som aj to,ze som sa mu tyzden neozvala,nezabralo, boal som zla, prostivna, nic...strasne ho ti jeho kamarati a hlavne ten jeho bratranec steluju proti mne..vela krat ma tak dokazu provokovat...predo mnou ze: no co kedy sa ideme ozrat,kedy pojdeme tam a tam,kedy sa ideme vozit???...ja ho nechcem stratit, pretoze ho lubim uz 5 rokov a ta laska je stale väcsia a väcsia..skusala som sa s nim aj rozpravat,ale on ako keby to nechce pochopit...mate vy na to nejake nazory..len prosim vas,nechcem pocut ze to je debil, ze kasli nanho..chcem pocut rozumne dospele nazory..dakujem

karioll2

nikoho nemozes menit na svoj obraz.bud ho akceptujes aky je alebo nie,to je vsetko.uz som to tu niekde pisal,pokial nie si u neho na prvom mieste,nie je o com.cim neskor si to uvedmomis,tym viac ta bude boliet rozchod
toto plati iba u dospelych a hlavne psychicky zrelych ludi

petapeta

niektori sme sa tu zle pochopili..(bublabla)ja ho nechcem ze zmenit..ze pridem k nemu a odteraz budes takyto, presne ako chcem ja! to nie, lebo viem,ze to sa nepodari, ale chcela by som ist nanho inou taktikou..nechcem nic menit, len by som chcela vediet,ci na nich neexistuje nieco,kedy by si uvedomili ze nas maju??(saska131)vies ako radi by sme spolu byvali, ale bohuzial jeho rodicia su moc nabozni a bez svadby to nejde...budem skusat..ale bude to pre mna velmi tazke...skusala som aj to,ze som sa mu tyzden neozyvala, ozval sa len on..
Lenze ono by to ani taky problem nebol, len ja som sama, cely den byvam sama doma a odmalicka som bola stale len sama..a som stastna,ze aspon jeho mam pri sebe a viete ako velmi by som ho chcela mat stale pri sebe? (pauli73) druhu isto nema, pretoze toho sme neni obidvaja schopni, toto viem na 100%, on ten telefon stale nosi,lebo co ak mi niekto zavola,hlavne chalani..ach jaj..

dionee

odporucam knihu od Dr. Laura C. Schlessingerova -Ako sa starať o blaho manžela.. Velmi dobre a zenam otvori oci! Preco chcete menit svojich ved ste si ich takych vybrali.

pauli 73

petapeta....tvoj priatel si je tebou príliš istý a preto sa tak aj chová. Presne vie, že kde ta najde, že mu vždy zdvihneš telefon jednoducho, že ty sa bez neho nepojdeš ani vy.rať tak ako si povedala na jeho bratranca. A tak skús jeho taktiku, nevolaj, neplanuj, ked povie teraz nemôžem tak povedz o.k., ja si urobim svoj program a vypni si telefon alebo nedvihaj...inak s tým telefonom, že si ho nosí na WC a všade ta nechcem strašit ale môj frajer robil presne to isté ked mal inú a ked som sa mu chcela dovolat ja bud nedvihal alebo mal vypnutý telefon...
takže každopadne prstan byt nan taká naviazaná aži si aj svoj život ako on a uvidíš bud to bude lepšie alebo horšie a budeš vediet ako sa zariadit ale ty si mladučká...tak vela štastia...

saska131

suhlasim s babami nizsie , tiez z toho co hovoris nemam pocit ze jemu zalezi na budovani vasho vztahu rovnako ako tebe.proste sa chalan vezie. skus komunikaciu. ak tvoj problem je predovsetkym v tom ze spolu travite malo casu, prestahuj sa k nemu ... a uvidis :)

alzbee

Po troch rokoch som takyto vztah ukoncila...a to som mu dokonca aj sama vravela, ze ja ho menit nechcem, ale ze ho prosim, ci by mi nemohol davat aspon trosku viac najavo, ze mu na mne zalezi a ze nie som v jeho zivote na poslednom mieste...ale zjavne to mal na haku...

radana

Noooo,tak toto vsetko,co si sem napisala by si mala povedat jemu a pockat na jeho vyjadrenie.Z tvojho prispevku nie som presvedcena,ci aj jemu zalezi na tebe tak,ako tebe zalezi na nom..Urcite skus vzajomny rozhovor.Komunikovanie je v partnerstve velmi dolezite,da sa nim vela veciam predist.

jajjus

ahoj, no holka mas to tazke, v prvom rade, chlapov nezmenis, mozes urobit cokolvek, naozaj COKOLVEK ale nezmenis ho, pokial si on sam nevstupi do svedomia (takmer nemozne) a nespravi to sam..ja som mala podobny vztah a prisla som na to ze to fakt nema zmysel, pretoze som zistila ze na budovani nasho vztahu zalezi viac mne ako jemu..nema cas a bla bla bla..typicke vyhovorky, ja viem, ze to nechces pocut, resp citat ale je to tak, aj ked si to nepripustas..skus porozmyslat nad tym co ti tento vztah dava, co berie...a skus na dva dni vypnut telefon, nestretnut sa s nim a rozmyslaj o svojom vnutri, co citis, ci vidis perspektivu do buducnosti, ci ti chyba...lebo bo vasom vztahu nie ste vy dvaja, si v nom len ty sama a on sa vezie a necha vsetko plynut ako pride...