stretnutie chudnucich

Príspevok v téme: stretnutie chudnucich
synti

zdravim, napadlo ma, ci by ste sa niektori nechceli stretnut, ze by sme si porozpravali o papkani, dake receptiky, taka vzajomna pomoc. A mozno by to viacerym aj pomohlo, kebyze sa osobne pozname. Ja som konkretne z BA, teraz sa to tyka najma bratislavcanov. Ale si myslim ze aj inde by sa to dalo uskutocnit.
Napiste nazory a uvidime.
Pekny den :o)

synti

Bingham ako sa dari dnes? ja som vcera bola cvicit a bolo fain, akurat ze vela ludi tam vecer chodi, preto som tam radsej rano. Dneska som od pol6 na nohach a uz fakt nevladzem.

synti

mimika, ja chodim do herkulesa na Tomasikovu, aupark je velmi daleko to by sa mi nechcelo. Ale som pocula ze v auparku je golem dobre vybaveny

mima23

to so spolocnym cvicenim je dobry napad, ja by som sa asi tiez pridala.

synti, ja asi tiez tak, ale posledne kila idu vzdy najtazsie :(

synti

bingham, ja asi ano, teda mala by som ist :) no jednym ockom pracujem, druhym pozeram von, ale tak dazd a vietor este nikomu neublizili

synti

cav bingham ale tak pomalicky, ako nemozem sa chvalit, lebo vcera som si dopriala veternik s kamoskou. Ale tak dako to neriesim, netreba sa zasa uplne obmedzovat no nie? :)

synti

mimika ahoj :) tak jasne ako ja mozem, len som z Ruzinova a mam pernamentku na jednu konkretnu posilku tak neviem.
Ale preco nie, keby niekto chcel mozme vyskusat :)