stretnutie chudnucich

Príspevok v téme: stretnutie chudnucich
synti

zdravim, napadlo ma, ci by ste sa niektori nechceli stretnut, ze by sme si porozpravali o papkani, dake receptiky, taka vzajomna pomoc. A mozno by to viacerym aj pomohlo, kebyze sa osobne pozname. Ja som konkretne z BA, teraz sa to tyka najma bratislavcanov. Ale si myslim ze aj inde by sa to dalo uskutocnit.
Napiste nazory a uvidime.
Pekny den :o)

Luciaaaa8674

chudla som zdravo...lenye neajak mi meska menzes...neviete ze ci to je tym ???? a ak ano tak co mam robit???dost sa bojim

synti

Katie298: ahojcek, som z BA, ale Pezinku mam bakalarku. Este stretko nebolo, a neviem ani kedy bude.. Ja mam teraz rodinne starosti, ale tak o 2 tyzdne by mohlo byt. Musi to vyhovovat co najviac ludom.

Lidicky, skuste mi sem napisat, kedy vam asi ktory den vyhovuje nech mam aspon taky prehlad. Ja som za piatok, ale prisposobim sa.

katie298

Ahojte, aj ja by som sa ku vam rada pridala. Som z okolia BA a tiez by som rada schudla. Dufam, ze stretko uz nebolo, nerada by som ho zmeskala. Synti, super napad.
S tym spolocnym cvicenim to je tiez vyborny napad

mojsegrik

Strašne by som chcela schudnúť,ale potrebujem oporu-mať vedľa seba kamarátku.Nie je tu niektorá z TT?Rada by som šla na aerobik,to by ma najviac potešilo.Baby z TT hláste sa