Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Permanentný make up obočia

clementina

myslim ze nie, je to mala plocha obocia, ktora sa napusta anestetikom proti bolesti, kazda kozmeticka, co to prevadza ma riadny kurz a je poucena, takze sa aj vopred pyta, ci beries nejake lieky, staci, ked hocakej zavolas a overis si to.

Patris0369

Prosím vás, vie mi niekto poradiť či si môžem dať vytetovať obočie keď beriem lieky na riedenie krvi? Ďakujem.

makovka

hm... veronika si tu robi ocividne reklamu.. ale ked pozeram na tie fotky, tak az take uzasne obocie to nie je. je uplne neprirodzene, ale to asi vsade take robia. nechapem preco si to niekto take necha. niektore s tym vyzeraju ako klauni. ja nechapem preco je v mode ta hranata vnutorna strana obocia. je to strasne nevkusne.

siskia

Mala som tetované obočie u Veroniky Kocianovej - beautystudioveronika a môžem potvrdiť, že výsledok je nad očakávanie! Tetovanie bolo úplne bez bolesti, komunikácia na úrovni. Vrelo odporúčam ak nechcete dopadnúť zle, je to zásah do tváre a nie je to na jeden deň! Moja cena bola 99,-€ za čiarkované obočie ;)

Petkarobi

Ak si chcete dať urobiť permanentný make-up, tak jedine u Veroniky Kocianovej, beautystudioveronika .sk. Jediná profesionálka na SK, ktorá má tisíce vytetovaných zákazníčiek, tisíce vlastných fotografií a videí z tetovania. Krásne práce, super ceny, čiarkované obočie za 99,-€, super komunikácia, naozajstná profesionálka!

spokojna

nehnevajte sa, ale mne ta Veronika pripada ako zufalka bez prace, co si takto nadhana kseft. Tetovane obocie a linky mam uz 15 rokov, samozrejme viac krat, ale rozhodne sa aj v buducnosti vyhnem dotycnej Veronike.

daniela68

dievčatá po tetovaní obočia mi stále pretrvavajú dosť silné bolesti.nemožem si ho pritlačiť na dotyk silná bolesť, predkoním sa bolestivý tlak v obočí, zvraštiť celo sa mi vobec nedá bolesť príšerná.Akoby som pod obočím mala také hluzy alebo ako by som to nazvala...je to už asi mesiac a pol od tetovania.Pozerala sa mi na to už aj druhá kozmetička a že zápálené to nie...neviete nikto čím by to mohlo byť? mala by som asi navšíviť kožného lekára:(

veruš

Ahojte, ja nedoporučujem trvalé tetovanie na tvár a už vôbec nie syntetickými farbami...je totiž pravdepodobnosť, že by ste mohli získať alergiu na syntetické pigmenty, nakoľko je pokožka na tvári veľmi citlivá. Ďalšia vec je, klasické tetovanie sa prevádza oveľa hlbšie do pokožky, ako je tomu pri permanentnom tetovaní, kedy sa používajú výlučne prírodné pigmenty.
Za svoju prax som už videla množstvo žien, ktoré si nechali urobiť trvalé tetovanie a nechcite vidieť ten výsledok. Modré obočia, popraskané žilky na očných viečkach, dokonca až úplne rozpité linky, lebo sa tetovalo do väčšej hĺbky...Pre viac info: Veronika Kocianová - beautystuioveronika .sk

verus

Ahojte ženy, nedalo mi sem nenapisat, nakolko citam rady, s akymi vas poslali domov po permanentom make upe. Ja sa permanentnemu make upu venujem uz pekne dlhu dobu a preto by som vam rada poradila, aby ste boli v pohode. Intenzita tetovaneho miesta je najvecsia behom 7dni, pretoze pigment je zmiesany s vylucenym tkanivovym mokom a krvickou. Pocas doby hojenia pokozky, pripadne drobne chrasticky aj ked sa priam ponukaju zoskrabkat, vsak nikdy nestrhavame.Pretoze podchrastickou a tetovanym miestom sa vytvara nova pokozka, do ktorej sa usadza pigment. Ustalena farba tetovaneho miesta bude az cca po 4 tyzdnoch od aplikacie a ovela svetlejsia ako po bezprostrednom tetovani. Na to, aby vam farba nezosedla,nesfialovela, nezmodrala, nezruzovela atd. je tu kozmeticka, ktora by mala mat znalosti na takej urovni, aby sa vobec postustala do samotnej aplikacie. No viem, ze sa to aj tak stava, ale z nevedomosti a neodbornosti niektorych kozmeticiek. Najprirodzenejsie vyzera obocie ciarkovanou metodou, nou akokeby sme kopirovali vase prirodzene chlpky.Bolestivost je minimalna, najmenej prijemne su ocne linky a najcitlivejsie su pery. Osetrovanie nevyzaduje takmer ziadnu starostlivost-obocie a ocne linky nicim nenatierame, len pery natierame po 24 hod. 2x denne dermarek kremom.NESMU sa pouzivat maste a uz vobec nie antibioticke.S pozdravom beautystudioveronika .sk

NovaBB

No,len Galaxy v BB nieeeeeee! Mam velmi zle urobenu hornu linku, najprv mi bola urobena linka kratsia na jednom viecku a po vzajomnej dohode mi bola predlzena a som spokojna !...ale zial na druhom viecku mi rovno bola urobena dost dlha linka a nasledne jej korekcia telovou farbou, ktora sposobila prasknutie zilky...neziaducu telovu linku a zlty flak na okraji oka mam aj po roku a bude tam este dlho...ziadne ospravedlnenie a ani vratenie penazi...tak riadne zvazte,kam pojdete...