Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Permanentný make up obočia

Janet636

pardon zle som napísala svoj mail: janette.strapkova@gmail.com , tak ak tak odpoveď sem na tento mail :) ďakujem..:)

Janet636

Náhodou neviete ale o pernamentnom tetovaní, ako teraz nemyslím obočia ale ako klasické tetovanie, len ja ho nechcem na stálo tak preto a pýtam či náhodou s niektorých týchto salónov to nerobia? :) ďakujem za odpoveď :)

miskaBB

Ahojte, tak ja som prave po permanentnom make-upe v Banskej Bystrici. Bola som v Galaxy studiu. robia tam prirodnymi materialmi a mikropigmentaciou. Takze: tetovat som sa dala v utorok, dnes je stvrtok. musim najprv varovat, ze ja som voci bolesti velmi odolna, za obocie ma aj mladsia kozmeticka chvalila, kolko som vydrzala, lebo som si dala hrubsie obocie, ze oo tolko nezvladla vydrzat a mala len tenucke, co s ami ale nepaci..ked uz, nech to nejako vyzera,no nie? :D takze..cena obocia bola 100 eur,horna linka 60. od dolnej som zatial upustila, uvidim,ako bude vypadat horna, ekd sa zlupe. v cene je jedna korekcia zadarmo - inak mi vravela,ze lepsie je nie ist na korekciu hned, ale o 3 mesiace, ked sa pigment lepsie ulozi. a do dvoch rokov od tetovania je zlava 50% na dalsie. najprv sme zacali linkami - naniesla mi na ne umrtvujuci krem, ale kedze som tak musela lezat 20 minut, zacala som mriskat a zacal s ami dostavat do oka-priserna bolest. tak som si proste prstami v hornej casti oka viecka drzala, zaroven to vytlacilo aj ten krem od oka prec a zabranila som nechcenemu mrkaniu, takze bolest ustala. tetovanie liniek je vraj bolestivejsie nez obocia.u mna to bolo naopak, linky som takmer necitila, bola to rychla, jemna praca, priserne ma to steklilo:D ale bolelo to, ked sla az medzi mihalnice, ale pre mna uplne v pohodicke vydrzatelna bolest. potom ma posadila pred zrkadlo a sama si korigujete ci este hrubsiu, dlhsiu, ci sa vam vsetko paci...ja som sice uvidiela asi 1mm rozdiel v dlzke, nechala som to ale tak, lebo som myslela,ze dalsia korekcia bude o dva -tri tyzdne. cize chybu nezopakujte, ak je nieco v neporiadku, povedat, ona to bez problemov opravi. obocie sme predkreslili, upravili tvar aj podla mojho zelania, nakreslila mi dost tenke, povedala som,ze vpredu chcem zhrubsit, aby bol rpedok hrubsi ako koniec, potom sme zdvihli trojuholnicek na prechode do tenkeho a sama aj povedala,ze je to tak krajsie. tvar mam skutocne skvely, som velmi spokojna. farbu sme vybrali popolavu blond, ale momentalne mam obocie ako breznev :D az an ten spoj nad nosom:D takze nosim obrovske slnecne okuliare, ktore to skryju:D obocie mi robila ciarkovacou metodou, velmi pekne, neprecnieva, nie je ho vidno na kozi mimo obocia. bolest- je to ako keby vam niekto depiloval chlpky, stale a stale a nechcel prestat. je na vas ci vydrzite. cisty cas tetovania aj s linkami trval asi hodinu. a oboci som si uz povedala, co este dotiahnut a urobila to vyborne. opuch - hmm.. mne osobne oci takmer nespuchli, este som si potom dala obtrhat obocie voskom :D bolest minimalna - po zakroku, rezalo ma v oku,co treba povedat, treba to dobre vyplachnut,aby tam neostal krem. opuch som mala velmi mierny, ale musim povedat, ze beriem kvoli inym veciam uz mesiac wobenzym, ktory zmiernuje aj opuchy a zapalove rany a urychluje hojenie,takze moze byt to minimum opuchu aj tym. druhy den som mala jemne pripuchnute horne viecka, kvazi mi lezali na oku,ale nic svetaborne, velmi maly opuch.skor to taha,ked silno zazmurkam. stale sa nesminkujem a stale vyzeram ako &breznev :D mladsia kozmeticka mi vravela, ze jej naposledy chytal zle pigment a strasne pri tom puchla a bolelo,ale vraj to moze by aj tym, ze sla tesne pred menzesom-maly tip. kazdopadne bolest a jej znasanie su individualne, kamaratka mi vravela,ze nikdy viac, ekd si to dala a ana si dala len linku. ja som sa pripravovala na mucenie a ostala som prekvapena,ako malo to bolelo :) s vysledkom asi budem spokojna, pigment chytil dobre, dufam,ze sa to coskoro zlupe a vybledne, nech mozem medzi ludi:) a ten mlilimetrik, ktory vnimam len ja a na ktory som ale mala upozornit si dam v septembri dotiahnut pri korekcii. make-upu zdar :)

sim

Ahojte, nemáte skúsenosti s permanentným make upom pier? Nemáte tip, kde v BB to robia pekne a kvalitne? Resp.,do ktorého salóna radšej neísť? Uvažujem o Galaxy..:)Vďaka

kacena2

Estetic studio na Kapitulskej.Robí to tam sučasná majsterka SR a prvá na Foto Make up z Prahy Silvia Píšova.

Meena

Je to salon SONET, alebo Kozmetika Vivien (Katarina Sirotnakova). Myslim, ze oba salony su na Dolnej ulici. Ja som bola u Katariny, som velmi spokojna.