Takze za tento rok som sa uz chcela zabit aspon krat vobec sa mi nepaci moj zivot,pripada mi nudny cudny potom len myslim na sprostosti,nemam kamaratov:(,s rodinou tiez dobre nevyhcadzam citim sa osamela opustena neviem ako budem takto v zivote dalej fungovat vobec si to neviem predtsavit,ked vidim ako su druhi pomahaju ako sa maju radi atd a aj?lenze je problem ja neznasam samu seba pohlad do zrkladla najradsej by som sa videla o kg menej mam obrovsku tvar tucne lica kratke vlasy vyrazky nemam vobec sebavedomie moj zivot je pridem zo skoly naucim sa som chvilu na internete nudim sa idem spat a medzi tym jem:(strasne ma to trapi,neviem o co sa mam zaujimat nemam ziadne zaujmi alebo aj hej ale bojim sa niekto chodit pretoze su tam krajsi ludia ktori budu na mna pozerat ako na debila:(neviem co mi je vie to niekto pomenovat?mozno s vasimi skusenostami mi trosku poradite.dakujem
Neviem to pomenovat,ale budem velmi vdacna ak mi pomozete:)
dakujem s tym cvicenim je to dobry napad:)len musim prekonat lenivost:)teraz hned pojdem na bycikel:)A myslite ze do konca roka kebyze cvicim dost casto by sa mi ovela zlepsilo sebavedomie a konecne by som mohla normalne zit?lebo ja vkuse ziijem ako keby v tienach byvalych kamaratok pozeram ich fotky a vravim si co by osm dala za to aby som vyzerala ako oni a tak uz mi z toho sibe
skust zajst za psychologom, podla mna by ti mohol dost pomoct, ked chodis na net tak tam si skus najst nejakych kamaratov, vela ludi je v takej situacii ako si ty, len treba zacat citat tu po zdravy kolko ich je, a úptom sa mozte stretnut
a co keby si zacala cvicit ked prides zo skoly napriklad ?? ...... ja tiez nemam co take robit ked pridem zo skoly tak som zacala cvicit a vzdy si dam taky ciel ze chcem mat ploche brusko alebo tak :) a potom sa snazim a nemam sa ani kedy nudit a urcite ako zacnes cvicit-chudnut naberes aj sebavedomie :)