Takze za tento rok som sa uz chcela zabit aspon krat vobec sa mi nepaci moj zivot,pripada mi nudny cudny potom len myslim na sprostosti,nemam kamaratov:(,s rodinou tiez dobre nevyhcadzam citim sa osamela opustena neviem ako budem takto v zivote dalej fungovat vobec si to neviem predtsavit,ked vidim ako su druhi pomahaju ako sa maju radi atd a aj?lenze je problem ja neznasam samu seba pohlad do zrkladla najradsej by som sa videla o kg menej mam obrovsku tvar tucne lica kratke vlasy vyrazky nemam vobec sebavedomie moj zivot je pridem zo skoly naucim sa som chvilu na internete nudim sa idem spat a medzi tym jem:(strasne ma to trapi,neviem o co sa mam zaujimat nemam ziadne zaujmi alebo aj hej ale bojim sa niekto chodit pretoze su tam krajsi ludia ktori budu na mna pozerat ako na debila:(neviem co mi je vie to niekto pomenovat?mozno s vasimi skusenostami mi trosku poradite.dakujem
Neviem to pomenovat,ale budem velmi vdacna ak mi pomozete:)
Inkognito, odkial si?
smutna
začni s budovanim sebavedomia,ak nemas rada samu seba nepripustis si,ze by ta mohli mat radi aj ini
ak zacnes sportovat alebo neviem skus chodit na nejake tance (latino,brusne,atd)a uvidis,ze ked zacnes pozorovat prve vysledky ako napr.zhodene kg,vypracovanejsia postava alebo ladnejsie pohyby tak budes aj samu seba inak vnimat a budes aspon hrda na svoje uspechy a pokroky
skus zajst k dobrej kadernicke,dat sa namalovat nejakej vizazistke,najst si kamosky (to by sa dalo aj v telocvicni a na tanecnych)
laskonka:a vedela by sui mi nieco poradit aby som sa nenudila?pretoze mam strach prist niekde nova ze chcem tam chodit a tak
Ty nie si chora! Ty si len znudena zivotom!!!
ano na vysoku ale nie som na intraku, jasne mozme si maily vymeniť...tak ti teda želám pekný den a príjemnú prechádzku...ja sa po dobrom obede neviem ani pohnuť :-((( zase som to "kus" prehnala...ale tak zajtra vycvičím :DDD
Holka hlavu hore.... :)) a makaj na sebe :)
na vysoku?a si na intraku?pocuj mozme si aj e-mail vymenit:)ak chces no presne teraz sa chystam na prechazdku ku kamaratovi byva tak min odomna unho si daky film pozrieme a potom pojdem naspat:)aspon sa prejdem a nebudem doma
ja chodím do Zvolena do školy :D ...no presne od zajtra sa aj ja chystám rázne začať cvičiť inak to nevidím...verím že v športe sa nájdem a budem opať v takej pohode...tak zajtra sa teda večer tu na fore môžme stretnúť a povedať si ako sme obstáli :D
no vidis a teraz uz ani nebudes mat cas na nudu a konecne mas nejaky ciel :) a inak to je super ze prestanes fajcit mne sa hrozne nepaci ked zeny alebo aj dievcata fajcia
ja 17 a z banskej bystrici:)Inac asi si zacnem pisat dennicek,co som dneska zazila ako som sa citila a tak a proste do vianoc by som chcela najst samu seba,mat sa rada:)byt spokojna sama so sebou netvrdim ze som skareda pretoze niesom len som trosku pri sebe a ta bacuklata tvaricka ale nasla som super stranku www.omlazeni.cz a tam sekcia sport a ked citam kolko vela ludi v cr sportuje je to super a holky tiez:)kazdy chce vyzerat dobre a sport pomaha nielen k hubnuti ale aj k dobrej nalade a tak preto chcem razne prestat fajcit/dneska som vobec nemala/ani si nekupim ani si nedam a zajtra planujem behat:)a chcem kazdy den cvicit:)