Takze za tento rok som sa uz chcela zabit aspon krat vobec sa mi nepaci moj zivot,pripada mi nudny cudny potom len myslim na sprostosti,nemam kamaratov:(,s rodinou tiez dobre nevyhcadzam citim sa osamela opustena neviem ako budem takto v zivote dalej fungovat vobec si to neviem predtsavit,ked vidim ako su druhi pomahaju ako sa maju radi atd a aj?lenze je problem ja neznasam samu seba pohlad do zrkladla najradsej by som sa videla o kg menej mam obrovsku tvar tucne lica kratke vlasy vyrazky nemam vobec sebavedomie moj zivot je pridem zo skoly naucim sa som chvilu na internete nudim sa idem spat a medzi tym jem:(strasne ma to trapi,neviem o co sa mam zaujimat nemam ziadne zaujmi alebo aj hej ale bojim sa niekto chodit pretoze su tam krajsi ludia ktori budu na mna pozerat ako na debila:(neviem co mi je vie to niekto pomenovat?mozno s vasimi skusenostami mi trosku poradite.dakujem
Neviem to pomenovat,ale budem velmi vdacna ak mi pomozete:)
mám 21 a som z Lučenca a ty si skade?
drobec skade si?a kolko mas rokov??
ahojte baby, aj ja vás chcem mojim príspevkom podporiť, tiež prežívam jedno z najhorších období čo sa týka psychiky...škoda že nie sme nejak bližšie pri sebe že by sme sa mohli stretávať a podporovať...tiež nemám vela kamošiek...
No dakujem za vsetky prispevky takze pokusim sa odpovedat na vsetky otazky ano mam 17 ja uz dva roky chodim ku koznej aj som zmenila a pomohlo mi to,ta mi dala tento duac viem ze po prvej alebo druhej kontrole to bolo super a teraz sa mi zas zacali robit:(teraz aj dost fajcim,neviem ci to ovplyvnuje niektory vravia ze nie ale kamaratka co bola u koznej jej hned zakazala pit fajcit a sladke ci ako:),no ano ten roccutane neviem mne by to bolo jedno ze to skodi hlavne ze sa mi plet upravi kvoli nej strasne trpim bojim sa pozerat druhym do oci a ked uz mam make up tak ma kazdy ohovara ze ho mam kilo lebo polda mna kazdy kto ma vyrazky a da sa make up vidno to a nikdy to nebude take pekne ako ten co nema a da si ho:)Ked ja by som chcela tak riadne sportovat ako volakedy:(ale uz na to nemam kondicka vsetko hravala som 4 roky basketbal nikdy som sa neobavala o postavu a tak a som aj vela jedla a nepribrala som ved take treningy kazdy den to nemate sancu pribrat:)ale ked vysadite sport daky alebo nechodite do tanecnej tak si uz musite davat pozor na postavu,no wed ano ale rozmyslala som kebyze sa mi toto podari do konca roka:)este vlasky si idem nechat svoje svetlucko hnede taky spinavy blond budu za rok asi po plecia take pekne:)a prestupila by som na inu skolu nasla si novych kamaratov a tak:)proste tuzim po tom byt oblubenea v kolektive nesediet doma,aby mi niekto volal tam a tam aby som sa citila dolezito a tak ved ma chapete:)
Ahoy,
čítala som vaše príspevky a chcela som vam napísať čo šetko pomohlo mne:
takže na vyražky a mastnu pleť používam " Clean&Clear Deep Cleansing " každý druhý deň ked idem spať. Neviem si ho ani len vynachváliť ako velmi mi pomohol v období "vyrážok a mastnej pleti" a neni ani drahý, používam ho pravidelne, iste, vysledok sa mi dostavil na tretie použitie som už citila že mam hladčiu pleť a tie "sv*ne vyrážky" mi zmizli xD
ano, mne je tiež jedno ako vypadá moja postava ale predsa len na schudnutie pijem 2x denne čaj " PU-ERH " pijem ho po jedlo a tesne pred spaním, Rano ked sa zobudím mam neskutočný pocit že mám plochšie brucho. (+ ja pravidelne cvičím 7minut 3x za den)
a ete som chcela napísať k sebavedomiu a o ľudoch:
pozri, skus si predstaviť že seci ludia tak uvažuju ako ty. že každy si v duchu hovorí aká je ona pekná, aka je ona sebavedomá, Nerob si z toho nič, postupom času to zakriješ a bude ti fajn.
"Môže ti byť srdečne jedno kto si čo myslí pretože oni nevedia čo si ty šetko musela prežiť aby si bola v dobrej nalade."
Všetko si vyžaduje svoj čas a pravidelnosť. Prekonaj svoju lenivosť tím že nechceš mať tuto vlastnosť, si predsa silnejšia ako nejaká sprostá "lenivosť" Urob to hned a lenivosti nedaj žiadnu šancu. a máš po probléme
Smutok,
nezabijaj sa, lebo vsetko su to veci, ktore mozes zmenit. Aj ja sa niekedy citim osamela a opustena, vtedy mi najviac pomaha, ked sa s niekym porozpravam. Tiez som si niekedy myslela, ze nemam kamaratov, ale nie je to pravda. Okolo teba je vela ludi, ktori by ti radi pomohli, len im musis ukazat, ze ich potrebujes. Nikto nevie citat myslienky. Skus urobit prvy krok, zavolat kamartov niekde vonku, pozvat ich na prechadzku, ozvat sa prva. Skus lepsie vychadzat s rodinou, urob preto nieco. Vztahy sa daju menit, len treba urobit prvy krok, necakat az za tebou pride ten druhy. Ja som si vela kamartov nasla aj na nete, dlho sme si pisali a cez prazdniny sa stretavame, chodime sa vylety. Aj na nete sa da spoznat super ludi, keby si chcela niekedy pokecat, tak sa mozes ozvat hoci aj mne ;)
To ako vyzeras sa da tiez ovplyvanit. Ja som zistila, ze vela jem, ked sa nudim a nemam co robit. Najdi si nieco, hocico, chod sa len tak prejst, vyupratuj cely dom, pusti su hudbu a zatancuj, je toho vela, co si zlepsi naladu. Ked mas surodencov, skuste spolu nieco vymysliet. Ked sa ti podari schudnut, schudnes aj na tvari, vlasky ti dorastu uvidis :) Vyrazky velmi zavisia aj od psychiky, takze viac sa pre mne budes trapit, tym to bude horsie. Antikoncepciu alebo ine tabletky podla mna zatial nepotrebujes, su aj ine veci, ktore sa este oplati vyskusat. Je tu tema, kde baby pisali, ze im pomohla zihlava, mne zas pomohol napriklad aj repik a veeela vody :) Vyskusaj najprv toto.
A este nieco...ludia sa casto na druhych divaju ovela zhovievavejsie ako na seba ;)
smutok..
ja mam posledne 4 mesiace tiez takyto nejaky problem, cely den sa suchcem, motkam, doma zavreta, nikam sa mi nechce, cely den sa pozeram na hodiny a nemozem sa dockat vecera,tesim sa na to ako budem sama v izbe, ako zalahnem do postele, ako zaspim a ujdem z reality... ty si sklesla kvoli tvojmu sebavedomiu, u mna neviem cim to bude, lebo nic ma v podstate netrapi, asi iba neviem co od dobroty :(
a musim s tym seknut.... taaaaaakze ak chces tak si niekam vyrazme :)))
a inak to co chces je pravdepodobne dokolecka omielany roaccutane
ja som taka malicka :( 158cm a vazim cca 50 kg a ty ? ......a vyrazky mam tiez a aj ja mam duac gel ale uz ho zivam rok takze uz nezabera ale ked zaberal tak som mala tak 2 vyrazky najviac :) a teraz hroza ale nebolo by to vobec hrozne ale ja si hned vsetko rozrypem a aj ja musim pouzivat teraz acnecolor a puder ale len dokedy sa to nezlepsi ..... antikoncepciu urcite neber ked nemsim sice ti plet vycisti ale ked ju vysadis to bude katastrofa ver mi to je riadny bordel inak citala som nedavno ze vymysleli nov antikoncepciu dostupnu aj na Slovensku a je to prirodna antikoncepcia takze vobec neskodi ale neviem no :) a ak sa smiem spyatt kolko mas rokov ?
no wed a ty kolko vazis a merias?mne ani tak o postavu nejde,ale skor tu tvar na tu sa ti kazdy pozera aj ked sa rozpravas s dakym a tak je to dolezite,ale tak ked budem mat peknu postavu budem mat tiez vacsie sebavedomie,a este nieco ze tie vyrazky a mastna plet chodim ku koznej tami predpisuje duac ale ja by som chcela tie tabletky co su hormoni neviem ci to je antikoncepcia alebo co,ona mi to dako nechce ze to je zle na pecen a tak ale by sa mi krasne vycistila plet:(ja si nechcem davat make up a kazde rano sa malovat:(
jasne ze hej ja to poznam podla seba nikdy som nebola nejaka krsna taka normalna a neskor som si nechala krasne dlhe vlasy trosku sa zacala malovat a hned som mala ine sebavedomie ako predtym :) ja som tiez straaaasne leniva a moc sa mi nechce ale chcem do leta vyzerat super tak sa musim nejako prekonat :) urcite to skus