Veľké pysky ohanbia..

pepe542

Naďa1875...tak ako píšu, koľko ľudí, toľko chutí. Veľké pysky ohanbia /Labia majora/ musia trochu vyčnievať. Mužov to vzrušuje. Ale niektoré ženy to majú extrémne veľké až vyvrátené a to asi trochu odpudzuje. A vyťahať si ich je nepravdepodobné. Dievčatá si skvor naťahujú malé pysky ohanbia. Sú citlivejšie a tým zaujímavejšie na sexuálne dráždenie. Niekedy, alebo aj teraz si takto naťahovaním zvečšovali domorodci malé pysky ohanbia až do nadmerných rozmerov a volalo sa to hotentotská zásterka. Tak si to ešte ohodnoť a poprípade sa rozhodni na chirurgický zákrok. Ale nie pre nejaký ostrovček pod nohavičkami. Ten je pekný. Venušin pahorok.

kajko vajko

Kolko ludi,tolko chuti.Nezalezi na tom,ako to tam dole vyzera,v zivote a v laske su podstatnejsie ine veci.To ako ze chlap ma niekoho rad,ale ked to uvidi tam dole,tak koniec lasky?

Samiuc

Boha tu je to sami uchyl nadrzany s prepacenim.Ja som muz a vobec neriesim ake ma zena pysky,pacia sa mi take ake ich ma od prirody.Toto je taka otazka ako ked sa chlap pyta ci nema moc maly,alebo velky penis..

Anonym1379

Ospravedlňujem sa preklep, spôsobený samoopravou. Namiesto funkčnejšie má byť finačnejšie. Ďakujem za pochopenie.

Anonym1379

Ahoj, mala som presne tento problém ale práve som týžden a pol po úspešnej plastickej operácií. Viem že to nemusí vadiť iba pri sexe ale aj pri bežných veciach (športy, kráčanie...). Vrelo túto operáciu odporúčam ( i keď je funkčnejšie náročnejšia). Je to skoro úplne bezbolestné. A obmedzí ťa to len na dva týždne. Efekt je skvelý. Cítim sa hneď lepšie, a každej žene ktorá má rovnaký problém odkazujem nech sa operácie nebojí.

Ernest25

Pepec bude nejaká babenka po labioplastike asi :D
najkrajšie pysky sú také stredné ani nie malé ani nie veľké. Niečo tam musí trčať, bez toho to nieje ono aby mal chlap čo lízať predsa a cmúľať ;)