čaute!Chcela som sa len spýtať,či sú veľké pysky problém,či sa to mužom páči.Mne to dosť vadí,keď mám nohavičky,tak tam mám takú hrčku,no proste je to vidno.Je možne,že som si ich vyťahala sama?
Veľké pysky ohanbia..
Zabudnite a nežite v omyle!!!! Najkrajšia buchta je, ked z nej nic nevytŕča, len čiarka, ked je!!! Nie vyťahané pysky alebo vytláčané male pysky von. Salatovka fuuuj !!!!
Vyťahala sama? Ako si na toto prišla.Veľmi by ma zaujímalo, čo si s nimi vlastne robila, keď si to môžeš myslieť!:) A určite to nie je problém, každá ich máme iné... a chlapi s tým určite problém nemajú, neboj.
gamba, mas perfektneho manzela, kde si ho zohnala?
nechápem ženy, čo dokážu mať kvôli tomuto komplex :D
neviem, dnešné ženy sú strašne zúfalé so všetkého D:
mne moj priatel raz povedal, ze ked je to len taka ciarocka, tak mu to pripomina dieta, ale ked tam uz nieco - aspon trocha - trci, hned je vzruseny. vraj vacsie su viac sexy. ale samozrejme, kvoli tomu si ich netreba davat zvacsovat. nieco by tam ale byt malo, inak by to priroda nestvorila.
Ja mam taktiez velke pysky ohambia...ale co uz...baby maju vacsie prsia, aj mensie prsia... to je aj tak s pyskami...
gamba, akoze manzel ti take cosi povedal? Hm....dava mi to jasnu predstavu nielen o nom, ale aj o tebe....
Ahojte, aj ja mám taký problém, alebo skôr komplex z mojich malých pyskov, lebo sú práveže veľmi malé, vôbec nevytrčajú, chalani tu píšu, že sa im veľké pysky páčia..tak teda asi nie som pre mužov vzrušujúca?...:(...neviem čo mám robiť