Ako sa spravat ked sa mu nepostaví?

Príspevok v téme: Ako sa spravat ked sa mu nepostaví?
HOW???

Ahojte, mam taku otazocku, pretoze neviem ako sa mam spravat. Mne to nevadi, ved stava sa to kazdemu, niekedy... No lutovat neni asi dobry napad, nechcem aby sa citil hlupo...
Teda este hlupejsie ako sa asi v tej situacii citi, chalani poradte co ma baba spravit, aby ste neboli ponizeny. Aj ked som skusila hovorit o niecom inom.
Stalo sa nam to dnes, a on sa odomna drzal dalej, ani pohladkat sa nenechal... nehovoril. Skusala som to aj hodit na seba, ze ci som nespravila nieco zle...

Ak sa nam to stane zas niekedy, ako sa mam chovat... aby pochopil, ze mne to envadi... a nevravte aby som sa snazila ho postavit zas, lebo som to skusila ustockami ale on bol taky vystresovany, ze neslo a citil s este horsie....

dakujem

viapro

Tabletky na erekciu - hespac.com Lekár mi predpísal Viagru, ktorá mi fungovala, ale bola na mňa drahá. Zytax funguje aj za nižšiu cenu

lindušQa

povedal mi aj že ho moc vzrušujem, ale tak prečo sa mu nepostaví ? Trošku ma to trápi, lebo sa na to vždy obaja ttešíme ale, sa to poserie :/

lindušQa

mam frajera s strašne sa milujeme, ked sa bozkavame, hocikedy a tak tak sa mupostavi, ale ked ide do tuheho, nejak mu nestoji, neviem čím to je... Snažím sa moc vždy, ale nič :D pomožte mi .. nejak, čím to može byt ? lebo pred tym mu stál každyy den a stále , ale ako sme sa dali dokpi. nejako to nejde HELP

rada

HOW aj mojmu priatelovi sa to stalo. Je velmi z toho nestastny. Ja mu v tom pripade poviem, ze ho milujem, ze to nevadi a ze mam trpezlivost. Potom som bola taka aktivna, ze som na nete hladala rady o sexe co a ako sa v tom spravat. www.neplecha.sk Snad ti to pomoze. Teraz to berieme sportovo a je to len tym stresom, strachom, ze uz sa nepostavi a tak... Bolo by dobre ist na sex neplanovane, tak, ze to necaka. A ked sa to uz podari, zdvihne sa mu sebavedomie a bude to zase ok. Bud trpezliva, niekedy to aj dlhsie potrva.

postavila

vidim tu same skusene a "inteligenciou" ladene prispevky..HOW tu vysvetlila, ze s tym inokedy nema problem, a potrebovala poradit k danej situacii, najlepsie ze tu vacsinou muzi pisu o tom, ze je to tvoja chyba, mne sa to stalo tiez, a poviem pravdu, ze dost casto a verim, ze vo mne chyba urcite nebola, pretoze som robila vsetko preto aby bol dovod nato aby sa mu postavil, a ked som tu situaciu zacala brat z ineho uhla, vysvetlim: nevzdala som to, trosku humoru, nie na tu adresu, nieco ine, pomohlo to, prejavit mu v tej situacii lasku, ze nieje to az tak dolezite, lenze on robi to iste povacsine, znervoznie ma sproste reci a proste sa sprava hlupo, snazim sa to uz ignorovat a milo sa s nim aj napriek tomu rozpravat a trochu to pomaha, a to ze co tu pisal ten trtko ci kto, ze sa mu nepostavil pri tebe, tak asi ma problem s erekciou sam, aj tak sa muzom vacsinou nepostavi iba pri tej zene, na ktorej im az velmi zalezi.

trtko

bibika858- ja by som skor lutoval teba a mala by si sa ty citit trapne:D sak sa mu nepostavil pri TEBE takze asi tak nejak ak chapes:P