Má chlap vôbec záujem o vzťah ak sa ponáhľa so sexom?

laurora

Ja tiez celkom suhlasim s Adamom Krtom a celkom by ma potesilo, keby na mna chlap uz od zaciatku netlacil a je pekne, ze ako chlap si uvedomuje mozne nasledky. No na druhej strane tiez nie som osoba, ktora by som si prepocitavala, kedy sa s kym vyspim, ci to budu 4, 5, 6 mesiacov. Sex vo vztahu ma byt spontanny ma to byt ked to dvaja ludia chcu... To ze bude chlap cakat na sex rok este nie je ziadnou zarukou ze sa spolu nerozidu. Aj takyto vztah moze skoncit zo dna na den. No tlacenie na pilu neprinasa samozrejme nic dobre. Teda ako vidim pre zakladatelku temy to ma presne taky zly ucinok, kedze na nu chlap tlaci a ona nie je nato pripravena. Hlavne sa mi zda, ze je este mlada. Teda uplne iny rozmer ma sex vo vztahu ked ma zena 18, 19, 20 rokov...a je to uplne ine po 25. Ja som mala vztah, kedy sme na sex cakali 4 mesiace a mala som aj vztah, kedy sme sa spolu vyspali na 3 rande( bola to taka chemia, ze som nevedela odolat, aj ked som chcela). No mala som aj vztah kedy na mna chlap uz od zaciaktu tlacil a cele to bolo zle tym jeho postojom, ze rychlo, rychlo. Preto na sex vo vztahu neexistuje ziadna presna mierka.

mnamka257

Vemeno - presne tak! nehovorim, ze vztah je len o sexe, to urcite nie, ale je jeho neodmyslitelnou krasnou sucastou...

Vemeno

Tak tuto otazku uplne nechapem. Co je to "vztah" podla teba? Ak sa s niekym prechadzas? Alebo ak s niekym telefonujes? Alebo ak ides s niekym na vylet?

mnamka257

viem, ze vela ludi bude teraz so mnou nesuhlasit, ale musim to sem napisat, pretoze je to jednoducho tak. preco beriete sex ako nejake tabu a podobne? ako nieco zle alebo nieco, coho by ste sa mali bat a je este vacsia hlupost nasilu cakat mesiac alebo pol roka, ci rok, aj ked to obidvaja chcete s partnerom, len kvoli tomu, ze vam niekto povedal, alebo napisal na fore, ze takto zistite, ci k vam muz alebo zena skutocne nieco citi. lahko sa moze stat, ze ho zacnete podozrievat, ze chce iba sex a ked uz na vas tlacit nebude, lebo si uvedomi, ze vy to evidentne nechcete, aj ked to mozno tak nie je, tak potom si poviete, ze stratil zaujem, lebo ste sa s nim nevyspali.
sex je uplne prirodzena a krasna vec a je hlupost pytat sa kolko treba cakat a podobne, pretoze na to nie su pravidla, zalezi to len a len na tych dvoch ludoch, ktorych sa to tyka a na ich pocitoch. mozno s jednym partnerom ste mali sex hned na prvom rande, s inym po roku, to zalezi na okolnostiach a hlavne na vas, na nikom inom, len na vas dvoch!

maťušik :o))

AdamKrt: Tak ja s tebou úplne súhlasím. Podľa mňa si super chalan, že si "netlačil na pílu".
Jednoducho je pravda, že ľudia by sa mali najskôr dobre spoznať a mať sex s partnerom až potom, keď budú pripravení znášať prípadné "následky".

egresko

Tak ja som ochotny cakat maximalne do manzelstva.
Ale je tiez otazne ze ci partnerke ktora nechce s frajerom kopulovat vadi, ak tento , zatial tak cini s inymi. KEd si to rozmysli a dostane chut etc. tak je samzorejme nemiestne aby obcoval kade tade.

ellyy

moj nazor je ze chalani skusaju co si mozu dovolit u dievcat a podla toho sa potom spravaju...a ked im holka ´´da´´ tak preco by to nemali vyuzit??? Vela chalanov je takych...

heaven

"Chlapi co sa hned na zaciatku o nieco nepokusia, byvaju divni". Mudrost starych mam... A podla tejto temy, to sedi:-)

kelvin-klein

adame lutujem tu tvoju priatelku,takto vas intimny zivot stale rozoberat a tak do detailov.mne osobne by sa to isto nepacilo,tot moj nazor.
veru pripajam sa k nazoru,ze nezalezi na case, skor od povahy dotycnych dvoch osob. a postavenie k sexu- milovaniu.to jednoducho patri do vztahu,tym sa prehlbuje a robi krajsim.

AdamKrt

alzbee:

nepamatam si uz presne, ale tusim nieco naznacovala, ale nie ze nieco by chcela, ale skor, ze akym mam na to a to nazor. Proste sme sa o tom nerozpravali, chceli sme najskor jeden druheho lepsie spoznat. Ona mi nakoniec povedala, ze si myslela, ake budem drevo, ale povedal som jej, ze ziadostivost a frekvencia milovania nic nemeni na to, niekoho lepsie spoznat a potom si byt isty, ze ak si s nim clovek aj nieco zacne, ze by vedel prijat aj istu zodpovednost za svoje ciny, napr. dieta atd. Niekto proste nechce ist len tak posexovat, ale chce k druhemu citit nieco viac a bez toho sa mu to zda zbytocne robit. To vsak nevylucuje, ze ak sa rozhodne, ze to bude robit, moze byt naruzivy az az... :)