Chcela by som vedieť názor mužov.Ak sa môj nový priateľ príliš hrnie do sexu,znamená to,že v skutočnosti nemá vážny záujem o vzťah?Koľko ste ochotní čakať ak vám na žene záleží?Druhé rande sa mi zdá príliš skoro.Ale aj baby môžete pridať svoju skúsenosť.
Má chlap vôbec záujem o vzťah ak sa ponáhľa so sexom?
tak na toto ma tiez kazdy iny nazor..
nehovorim, ze mi je to jedno, ale ked ma nieco prist, tak to pride, same , bez ohladu na cas, ktory ste spolu. ja som sa s priatelom milovala tiez asi po dvoch- troch tyzdnoch. ale nejako to neriesim. proste bol to nadherny vecer, sviecky, vinko, dobry film a akosi to prislo (to asi to vinko :) ) a bolo to nadherne! a ani jeden si nerobil vycitky, ze to bolo (asi) skoro.
ale ako som pisala na zaciatku, kazdy ma na to svoj vlastny nazor..
a presne , ako pisala alzbee, chlapi su uz taki :) a nemusi to znamenat hned, ze nema zaujem o nieco viac, vazny vztah. ale to urcite citis uz aj teraz, ci chce, ci nie. podla spravania. teda ako sa sprava k tebe...
Sorry za duplikat...furt mi to dnes blbne :-/
Ja som sa s priatelom prvy raz milovala po 3 tyzdnoch..samozrejme, ze sa o mna pokusal vzdy, ked bola prilezistost, ked sme boli sami unho na byte, ale stale som ho stopla:)) ale v podstate som ho stopla len kvoli takemu principu,ze ved sme spolu este len kratko..a pritom som to chcela aj ja:) tak sme sa pomilovali po 3tyzdnoch a boli sme spolu 3roky..osobne si myslim, ze to, ze ma chlap od zaciatku vztahu chut dostat zenu do postele neznamena, ze s nou neplanuje mat vazny vztah! je to jeho prirodzena sexualita a chutky:) je to ale na zene, kedy sa mu odda a na chlapovi, kolko pocka:) ked nema zaujem o vazny vztah, tak nebude dlho cakat a pojde lovit dalej...teda tak si myslim:)
Ja som sa s priatelom prvy raz milovala po 3 tyzdnoch..samozrejme, ze sa o mna pokusal vzdy, ked bola prilezistost, ked sme boli sami unho na byte, ale stale som ho stopla:)) ale v podstate som ho stopla len kvoli takemu principu,ze ved sme spolu este len kratko..a pritom som to chcela aj ja:) tak sme sa pomilovali po 3tyzdnoch a boli sme spolu 3roky..osobne si myslim, ze to, ze ma chlap od zaciatku vztahu chut dostat zenu do postele neznamena, ze s nou neplanuje mat vazny vztah! je to jeho prirodzena sexualita a chutky:) je to ale na zene, kedy sa mu odda a na chlapovi, kolko pocka:) ked nema zaujem o vazny vztah, tak nebude dlho cakat a pojde lovit dalej...teda tak si myslim:)
Mne sa nezda ani rok vela. S priatelkou sme sa zblizili intimnejsie po pol roku a to nepadlo ani slovo o milovani, vobec som na nu netlacil, ani sa o tom nerozpraval. Prislo to nejak tak proste prirodzene.
Ani by som na druhu nechcel, aby to bolo skor, nez daneho cloveka spoznam. Co ked nejak otehotnie parnerka, co potom ?
Clovek by mal vediet, do coho ide, poznat toho druheho uz dobre a vediet, ze ked sa stane aj nejaka "nehoda" nebude to vobec vadit, ale mozno naopak, bol by aj rad.
Opytam sa takto - naco vobec sa intimne zblizit s cudzim clovekom, ked ho dobre nepoznate, po tak kratkej dobe ? Jediny dovod, pre ktory chce niekto taketo zblizenie je sex a nie milovanie. A medzi tym je rozdiel.
--------------------
Cital som jednu sci-fi poviedku o vzdialenej buducnosti, kde si ludia davali robit plastiku, chirurg vedel prakticky vykuzlit tvar a postavu akukolvek a bezna navsteva koncila vzdy sexom. Sex zo slusnosti, aby sa neurazilo...
Mne sa zda, ze tato sci-fi sa zacina hadam aj akosi stavat realitou, ked tu citam niektore prispevky :) Zijeme v buducnosti :)