stolica tyzdnoveho babatka

paperko

latoya, to je tak, ked 20 rocne ci menej rocne dievcata rodia. kazda dieta vynosi a porodi, ale ked pride na vychovu, hladia tie dievcata ako jelene ked na ne zavietia svetla auta. To uz je raz tak, ked telo je vyspelejsie ako mozog. Potom to je pokus a omyl bohuzial na vlastnom dietati.

latoya

Bublik ak ti aj ja mozem prispiet malou radou, nemusis to citat :) Pokial ja viem tak takemu malickemu miminku(do 6.mes) by sa len a len materske mliecko malo davat ziadne cajiky, ci voda ako kedysi sa to robilo, bolo to nespravne. Prevarena voda ked uz tak v horucich letnych dnoch, aj to len pol deci za den, viac nie. Dieta sa z mlieka napije aj zasyti(predne mlieko, zadne mlieko), tak ten cajik by si mala ty pit, nie on. Neboj, on ti zanedlho zacne sat, ze mu aj malo bude, budes sa ladovat tekutinami, aby ti rychlom mlieko nabehlo :) A co sa toho kupania tyka, tak ho kup az pred spanim, lahsie sa mu bude zaspavat, ked ho tak naucis, urcite s nim nechod po kupani na prechadzku, moze ti velmi ochoriet, nedajboze.

lucikaL

waaaw takze mame rovnako narodene babetka... tak mozme spolu viac pisat... ak chces napis na luckaxx8@azet.sk budem cakat.. lepsie ako tu pisat.. :-)

bublik

my sme rodili presne v ten isty den :-) nahodicka :-) papame presne ako si napisala, v noci sa nacucal za desat minut a koniec, a vecer sme jedli hodinu a aj tak stale plakal, tak som ho dorazila cajikom z lekarne a bolo dobre :-) asi bol uz unaveny chuda.. ja uz som kludna, len obcas trochu znervozniem ked nechce papat a len tak zuzle tu bradavku pol hodinu... ale dnes som si stanovila rezim, kupanie prechadzky a aj pre mna, ze kedy budem spat ja cez den s malym, lebo ked sa nevyspim potom som nervozna a potom je aj on nervozny, a ak s tym bude drobec suhlasit samozrejme, tak ho zacneme dodrziavat, nech ma nejaku rutinu. vola sa Vilko :-)

lucikaL

Ahoj bublik..
pozeram ze uz mas babetko aj ja mam uz babetko.. kedy sa narodil ten tvoj zazrak? nas pokladik 27.9. :-) tiez sme uz doma z porodnice a trosku sa trapime s papanim.. niekedy sa napapa za 10min niekedy nam to trva aj hodinu a o par minut sme hore. Doktorka mi odporucala ze ak zaspi na prsniku ze ho treba postipkavat za lalocek na usku alebo trosku pritlacit pod briadkou.. a co sa tyka kakania... tak ja som trosku tento vikend stresovala lebo sme sa vratili z porodnice a vobec nekakal... az v nedelul ked sa to uvolnilo mne hned na to aj jemu... tak sa drzte :-)

dd

presne ako napisala evita..hlavne si dietatko uzivaj, krasne chvile s nim, lebo Ti to tak bude ubiehat, ze o chvilu bude behat a Ty sa ani nenazdas, kedy tolky cas presiel :)..ked dojcis a stravujes sa spravne, aby dietatku nic nerobilo v brusku neplechu, tak sa nemas coho bat..lebo vsetko co Ty jes, ide aj malickemu do mliecka..

evita 80

Mojmu drobcovi uz pat mesiacov kyslasto zapacha stolica a obcas ma, aj maval penivu a nic to nebolo. Nebud prilis upeta lebo stresujes aj seba aj svoje babatko. Pokial kojis, tak stolica vyzera tak ako ma vyzerat, dokonca sa ti bude stavat ze aj pat dni nebude mat stolicu, ale to je normalne lebo materske mliecko stravi omnoho lahsie a rychlejsie ako umele, horsie je to na umelom mlieku, tam moze dokonca aj zapcha vzniknut..

bublik

a co znamena ak je stolica spenena? lekarka spominala ze vtedy to nie je dobre ani ked kyslo zapacha, tak ma to zaujalo, ze co to znamena ak to tak je? jej som sa zabudla spytat.