Ahoj všetci...chcela by som sa s Vami podeliť o svoje pocity z jedného filmu,ktorý si môžete pozrieť na www.youtube.com. Volá sa Tajomstvo-the Secret...dajte si k tomu český dabing a ak máte hodinku a pol čas,tak si to pozrite a chcela by som vedieť Vaše reakcie. Ja som tým filmom fascinovaná:-). Je to dokument rozdelený na 9 častí do 10 minútových videí...myslíte,že má zmysel riadiť sa podľa zákona príťažlivosti?
Tajomstvo-Zákon príťažlivosti
tak uveď tie príklady.
a ak by predsa len niekto chcel diskutovať tak uvediem veľmi ale že veľmi jednoduché príklady kde to nádherne pochopí
Dodatok ... ani nie že inteligentnejší ale skôr citlivejší ľudia to budú mať o to ťažšie a ďalšia vec je že každý z nás má aj limit a niečo si vsugerovať už alebo až tak ľahko nedokáže aby bolo jasné prečo nemá každý všetko lebo každý má svoj limit a ten ovplyvňuje hoci čo čo sa mu stalo v živote alebo jak bol vychovaný poprípade medzi akými ľuďmi sa nachádza a žije.
Tajomstvo ... môžeš myslieť pozitívne koľko len chceš. Môžeš si namýšľať že si magnet koľko len chceš. Môžeš mať vieru veľkú akú len chceš a môžeš si afirmovať čo len chceš :) Ale asi to takto nepôjde .. no teda mne určite nie. Ale už také vsugerovanie si niečoho je moc mocná vec ! Nie je to jednoduché ale ako všetko ostatné na tomto svete stačí len tréning :) Nemusíš mať brutálnu náladu a ani sa modlikať a robiť si tabuľku snov :D zapamätaj si že PRAVDA je všetko a zároveň nič. Nesústreď sa na to moc len tak zľahka si začni bárz čo namýšľať ak vieš čo tým myslím :) a namiesto dobrej nálady a šťastím si musíš zvoliť cestu flegmatika nech ťa nič poriadne netrápi lebo to bude ovplyvňovať potom ostatné veci a budeš to mať ťažšie :) ... Pre tých ktorý budú chcieť kritizovať môj názor tak nepíšem tu o prírodzenom zákone príťažlivosti ako sa to už blbo nazvalo ale o znásilňovanom lebo povedzme si pravdu každý kto tu je nechce byť duchovný vodca predpokladám ... ak chcete profesionálnešie radu tak skúste sa spýtať hoci jakého politika tý v tom sú majstri a teraz bez ironie (Y) .. ale slovami sa to ťažko opisuje ... treba mať svoj vlastný svet tak nasilu by som povedal a ono to časom a tréningom do toho človek padne stéle hlbšie a hlbšie
Nechcem veľmi mudrovať ale podľa mňa to mnoho ľudí, odborníkov a bárz aj duchovných vodcov vysvetľuje zbytočne zložito a potom to jednoduchých ľudí zavádza na zlé návody ako na to :) ja mám na to veľmi jednoduchý trik :) (Y)
Mne to funguje :)
Len sa podelim o moju skusenost... pred 6 rokmi, ked som skoncil strednu skolu som prisiel do anglicka s tym, ze sa tu chcem postavit na vlastne nohy a pod... chcel som zarabat "tazke" cashe, robit so slavnymi ludmi a byt v ich kruhu... po mesiaci som musel odist, lebo som nemal robotu ani peniaze...o 9 mesiacov neskor som sa o5 rozhodol, ze pojdem to skusit do anglicka. po tyzdni som zacal robit v kuchyni ako umyvac riadu. ziadna slava vam poviem... mal som toho az po krk, ale nevzdal som sa mojho sna. stale som videl seba medzi slavnymi. som bol jeden z nich...aby sa pribeh skratil, o 6 mesiacov som sa z kuchyne ako umyvac riadu dostal do politiky. nechapal som... dostal som kancelariu, auta,...stretaval som znamych ludi... takze pre mna secret funguje a funguje aj vam. ci si to pripustite, alebo nie...
vcera pred polnocou som si to cele pozrel,je to taka namotavka :) ale mozna dakde najde sa pravda,ale zabudli dodat ze to nepride len tak ze povieme si ze chceme 1 mil.€ tak o tyzden ich mame,preto daco musime aj spravit,cize biznis zacat atd...ako sa vravi nic nie je zadarmo :)
Potom sa s tebou rozdelím?:-)