Ahoj všetci...chcela by som sa s Vami podeliť o svoje pocity z jedného filmu,ktorý si môžete pozrieť na www.youtube.com. Volá sa Tajomstvo-the Secret...dajte si k tomu český dabing a ak máte hodinku a pol čas,tak si to pozrite a chcela by som vedieť Vaše reakcie. Ja som tým filmom fascinovaná:-). Je to dokument rozdelený na 9 častí do 10 minútových videí...myslíte,že má zmysel riadiť sa podľa zákona príťažlivosti?
Tajomstvo-Zákon príťažlivosti
už tu bežala taka o tom tema. Podla mna je to americká blbosť. ked si pritisahnes výhru v Lote,
daj vedieť :-))
ok, uz to mam - idem kukat :) dik moc
a ak ma niekto iny problem najst: www.youtube.com
jedine co viem najst je uvod - prvych 20min. no ale ked hovorite, ze to tam je, tak budem hladat.
- otvorite youtube a zadate co? secret alebo tajomstvo???
nuttie....je to tam rozdelené do 9-tich videí,každé má 10 minút
kde na youtube viete najst celu verziu?
...lebo ak si myslel pozitívne,tak nechápem,ako ti to mohlo uškodiť hm?som zvedavá...
tak teraz som na vážkach...veriť,či neveriť....no mala by som si vytýčiť nejaký cieľ a použiť tajomstvo..a uvidím:-)....ale 1907 ako ti to zničilo život?
Samozrejme..tento film som videl niekolko krat..bol som nim fascinovaný..začal som ho rozširovať medzi svojich priateľov , kúpil som si knihu atď...ale teraz po roku to vydím inak...tento film mi pokazil život..začal som spochybňovať v to čo verím...a neskôr som na to pryšiel..je to jednoduché..celé to \\\"tajomstvo\\\" je vytrhnuté z kontextu Biblie a zovšeobecnené tak, aby neprišlo do rozporu s náboženstvami a tým pádom je pre všetkých...celé to megatajmstvo je to, že si to ľudia ochotné kupujú bez rozdielu náboženstva a teta blondina na tom zarába neskutočńy majland... samozrejme..vyzualizácia a pevná vôľa dokážu veľa ale stavať myšlienky niekde hore je trochu pritiahnuté za vlasy...jediné čo je hore je Boh..(nazvali Ho univerzum :D) inak povedané celý film a knihu treba brať s rezervou..inak vás to ovládne...a všetkého veľa škodí..
Takže vravím že na tej vizualizácii fakt niečo bude a ako to píšu aj v knižke nič nieje pre vesmír moc veľké či už chcete stihnúť autobus, nájsť toho pravého či mať v garáži lamborgini.To je chyba, že tomu bezmedzne neveríte a pripúšťate možnosť čo ak, keď už niečomu veriť tak jedine na 100%.
Len pre zaujímavosť netvrdím, že Arnold Schwarzenegger používal tajomstvo, ale celý jeho tréning bol postavený na vizualizácii, sám opisoval ako vždy keď cvičil si predstavoval, že jeho bicepsy zaplňuju celú posilovňu a praskajú vo śvoch,v dokumente pumping iron zas rozprával o tých klasických rečiach v posilke ako kulturisti hovoria ešte 15 drepov nechce sa mi, nevládzem, on si naopak vždy prestavoval, že každým drepom/benchom/hocičím je bližšie k sojmu titulu Mr.Olypmia(ktorý napokon aj získal) a nikdy nereptal.A taktiež vravel že človek nemá šancu stať sa masívnym kým neuverí, že ním už je.