Kozmetika Ryor

Príspevok v téme: Kozmetika Ryor
levicaaaaa

Aké máte skúsenosti s touto pleťovou kozmetikou?

Ja by som si rada zaobstarala niečo na čistenie pleti a aj krémik.
Zaujalo ma
-Pleťové mlieko čistiace s grepovým extraktom
-
Pleťová voda čistiaca s grepovým extraktom /nakoľko mám zmiešanú pleť/

no krémik si neviem vybrať. Chcela by som nejaký hydratačný, avšak mám sklony k vyrážkam a upchatým pórom. No nemám už 15 rokov, takže nejaké agresívne krémy s odmasťujúcim účinkom by asi neboi vhodné. Vie mi niekto poradiť? ďakujem za akúkoľvek vašu skúsenosť, o ktorú sa podelíte.

jankajanka11

Osobne mam velmi rada kozmetiku ryor. Vyskusala som uz

www.tany.sk

A asi skoro vsetky pripravky na akne a nedam na ne dopustit. urcite sa to oplati vyskusat :)
Nakupujem vacsinou tu, ale je vela roznych obchodov
www.tany.sk

didi1023

Ahojte tak ja som mala cistiacu penu s morskymi riasmi a ta mi teda vobec nevyhovovala kedze som sa mala mastnu plet a vyrazky tak vobec plet dobre nevycistia a este som mala to bylinne toniku a to bolo v pohode

jingles

skúšal niekto SPOMAĽOVAČ RASTU CHĹPKOV OD RYORU ??? chcela by som vedieť či to aspoň trochu splňa to čo to sľubuje...keby sa našiel nejaký dobrovoľník čo to testuje a videl by účinok nech dá vedieť ;)

Faithka

Skúsil niekto tieto výrobky?
Čistiaca pena s morskými riasami
Bylinné tonikum
Krém s fytosfingozínom
???
Ja som to ešte neskúšala, ale mám veľmi aknóznu pleť, mastnú T-zónu, ktorá sa mi však zároveň lúpe, a je aj suchá. takže odporúčate tieto prípravky z radu Aknestop?
Ďakujem :)

katie27

Ja pouzivam to pletove mlieko s grepovým extraktom. A krem ryoherba s morskými riasami, pletovu vodu som mala z tej ich luxuxsnej edicie s amarantovým extraktom ale teraz som si uz kupila obycajnu z drogerie. Celkove som s touto kozmetikou spokojna.

kreolka

levica:
ja som mala 25 rokov, ked som mala taku plet, ako ty teraz. trvalo mi asi 1rok, kym som nadobudla taku plet, aku mam teraz. tiez som uz nebola v puberte. mas zmiesanu plet, tak, ako aj ja.