Kozmetika Ryor

Príspevok v téme: Kozmetika Ryor
levicaaaaa

Aké máte skúsenosti s touto pleťovou kozmetikou?

Ja by som si rada zaobstarala niečo na čistenie pleti a aj krémik.
Zaujalo ma
-Pleťové mlieko čistiace s grepovým extraktom
-
Pleťová voda čistiaca s grepovým extraktom /nakoľko mám zmiešanú pleť/

no krémik si neviem vybrať. Chcela by som nejaký hydratačný, avšak mám sklony k vyrážkam a upchatým pórom. No nemám už 15 rokov, takže nejaké agresívne krémy s odmasťujúcim účinkom by asi neboi vhodné. Vie mi niekto poradiť? ďakujem za akúkoľvek vašu skúsenosť, o ktorú sa podelíte.

levicaaaaa

kreolka:no mám problém,lebo nemám už 14 rokov, že by bolo normálne mať vyrážky a upchaté póry. Mám 20 a stále sa mi robia vyrážky, a strašne sa mi upchávajú póry, čierne bodky nemám, ale póry sú upchaté , síce nie zapálené ale nič moc :((

líca mám suché, no tam sa mi najviac póry upchávajú. mám mastný nos a čelo, ale čelo je v pohode, bez jedinej vyrážky, tak ja vlastne ani neviem akú mám pleť a čo s tým :((

kreolka

levica:
ja som tu kozmetiku pouzivala pred cca 10 rokmi a vtedy som pozivala cistiacu vodu bez alkoholu a uz spominany krem na problematicku plet. urcite to nebol krem s morskymi riasami. teraz pouzivam inu kozmetiku, tak uz neviem, ake vyrobky ma ryor.
ty mas problem s pletou?

kreolka

ja som si "vyliecila" svoju plet s touto kozmetikou. mala som akne a nic mi velmi nepomahalo, tak som vyskusala ryor. pouzivala som krem na problematicku plet. tiez ju mam zmiesanu, T-zona mastna. je tomu uz niekoko rokov a teraz mam peknu plet a mozem si uz dovolit aj inu kozmetiku a nemam problem