ahojte, ani neviem ako zacat, pred dvoma rokmi som nastupila do firmy kde sme boli dve baby medzi chalanmi a bolo vsetko ok, po case som si nasla priatela ktory je moj kolega a nastupila nova kolegyna. No a zacalo moje trapenie, furt zvadza mojho priatela aj ked ona priatela ma,najnovsie ho presadili pri nu ja uz sa nemozem pozerat na nich a ona ma vsade ohovara diva sa na mna ako keby som nejaka chudera a pritom ja mam miery modelky a ona je zakrpatena kostra..nedokazem sa preniest ponad to ak niekto mi poradi nevsimat si ich....
robia mi zle v robote co mam robit?
Zdravim vsetkych, hlavne Janku113
precitala som si tuto diskusiu a velmi sa mi pacia prispevky ako ste ju vsetky povzbudili a snazili ste sa jej pomoct. Janka, zdielam nazor ostatnych, nemen teraz pracu,teraz je to s pracou velmi tazke. Tie chudery v praci ti za to urcite nestoja,ani ten tvoj priatel (dufam, ze uz byvaly). Zachoval sa ako svianiar. Tiez by som sa asi pomstila. Ja mam v robote tiez "uzasne kolegyne", ktore vsetkych ohovaraju, aj mna. Ked sa pekne obleciem, tak zavidia a robia intrigy. Dokonca jednu kolegynu uz vystvali. A ani praca ma nebavi, ale povedala som si, ze vydrzim do buduceho roka a potom si budem hladat novu pracu.
Janka, a ako sa to dalej vyvija? Drz sa
Vôbec nech ťa netrápi že budú vedieť že je to od teba. Sa chceš trápiť ešte dlhšie? Nie, proste, mu to narovinu povedz, zisti si jeho číslo, prehovor ho na stretnutie, pekne sa obleč a proste mu to všetko povedz. Nečakaj.
ako si napísala, ak poznáš jej priateľa, ja by som to skúsila na tej strane, aj keď by nevyzeral dobre, ale skrátka sa pomstiť, laebo mu to celé vyklopiť ako sa tá jeho kunda správa v robote...verím ti že nemáš chuť byť v robote, no ak ťa práce baví, nedaj sa vyštvať a skús sa aspoň tváriť že ťa tá krava nevytáča lebo sa z toho ude iba tešiť že dosiahla svojho. A na takého priateľa by som sa z vysoka...
mozno to dokonca robi len preto aby ta nasrala. keby to bolo len otom ze sa jej paci tvoj priatel mam taky pocit ze by to viac tajila. je to suka proste... moc ti to nezavidim. ale nech si nemysli ze je nejaka uzasna. sprav stym nieco...
asi mas pravdu, ale bojim sa co zase na mna zajtra vymyslia, bojim sa ist do prace, ale ok nahodim sa a nebudem si ju vsimat a ani jeho, nech sa maju radi a veru robota sa tazko teraz hlada
dakujem ste vsetcia zlati
moja neviem ci je to dobry napad pisat jej priatelovi na FB lebo budes vyzerat ako ziarliva zufala baba... a neodchadzaj z prace, teraz je kriza, tazko ti bude hladat ver mi. Podla mna ho posli do p-cka, ju nejako pekne odfajci, vsetkym daj najavo aka si stastna, krasna, pekne sa oblec, uprav a provokuj. vyser sa na takych ludi, nestratis predsa pracu kvoli hlupakom
no ale musim chvilu pockat bo to by vedeli ze to je odo mna
napíš mu,že jeho priateľka balí iných chlapov...že keď nechce,nech ti neverí,ale nech si ju radšej preklepne...a samozrejme buď anonym
nasla som jej priatela na facebooku, tak ja neviem ci mu napisat alebo ako mam teraz dalej pokracovat...
to je dost blbe, priatela posli niekam nie je ta hodny ked sa ta nevie zastat a este si to balenie uziva. a urcite by som sa porozpravala aj s priatelom tvojej super kolegyne. alebo spravila to co ona tebe robi.