robia mi zle v robote co mam robit?

Príspevok v téme: robia mi zle v robote co mam robit?
janka113

ahojte, ani neviem ako zacat, pred dvoma rokmi som nastupila do firmy kde sme boli dve baby medzi chalanmi a bolo vsetko ok, po case som si nasla priatela ktory je moj kolega a nastupila nova kolegyna. No a zacalo moje trapenie, furt zvadza mojho priatela aj ked ona priatela ma,najnovsie ho presadili pri nu ja uz sa nemozem pozerat na nich a ona ma vsade ohovara diva sa na mna ako keby som nejaka chudera a pritom ja mam miery modelky a ona je zakrpatena kostra..nedokazem sa preniest ponad to ak niekto mi poradi nevsimat si ich....

esty

ak poznáš koleginho priateľa, tak jej povedz, že už dlhšiu dobu pozoruješ ako v práci zvádza tvojho priateľa...trochu to pozveličuj. Možno by to mohlo vyvolať rozbroje v ich vzťahu.

adaaa

Janka...ak ti tá robota stojí za to,baví ťa,tak určite ju neopúšťaj kôli nejakých šľapkám,ktoré ti chcú zničiť život,vykašli sa na ne,hoď ich za hlavu,aj toho priateľa,nevšímaj si ich,maj svoj život a bav sa s úplne inými ľuďmi...Ale...ak je to naozaj také neúnosné,skús zmeniť prácu,ja viem,nie je to ľahké v dneštnej dobe,ani ja nemám prácu,no takto trpieť - to je niečo strašné,je to psychické týranie...ja sa sama nemôžem na to pozerať,ako tie svine si z teba spravili terč a ten priateľ?pošli ho prosím ťa do riti...veď ako sa môže pozerať na to,ako ťa zhadzujú?nie,to nie je priateľ,to je sviňa...taký chlap nestojí za nič!!Prosím ťa,maj svoju hrdosť a nedaj saaaa!!!!!!!!!!

malina22

janka113, prepáč, ten príspevok som písala ja ale omylom som tvoje oslovenie dala do prezývky, ešte raz prepáč :)

janka113

no podľa mňa by si nemala vymeniť prácu, ale predovšetkým priateľa. Nechápem, načo si s takým človek, ktorý sa ťa nezastane, keď ťa ohovára kolegyňa, ale naopak, ešte sa ňou dá baliť.

janka113

lenze vsetka ta bolest zostane vo vnutri u mna, neviem sa pretvarovat som taka hlupa co na srdci to na jazyku a ja nemam rada falosnych ludi ja pri nich trpim, nenavidim klamstva a pretvarku :-(
fakt uz nevladzem
a to ze vystvala aj ine kolegyne, ked odidem z prace tak zasa vyhrala ale ja ju chcem pokorit nech si uz uvedomi ne nabozenstvo ako sa vyhlasuje strasna krestanka neni o tom ludi topit ale pomahat, ona chodi asi do kostola nie sa modlit ale kut dalsie svoje plany

SOFFA

kasli na neho aj na nu.nestoja ti za to.ved si napisala ze ta v robote nechce a sa ta ani nezastal.to ti ten debil fakt stoji za to.?maj aspon trochu ucty sama k sebe.ju len mozes polutovat a napokon aj jeho.dAJ NAJAVO ZE TA NEZAUJIMA ANI JEDEN Z NICH.,A BUDES MAT POKOJ.

breza77

ja som zazila nieco podobne ,odisla som a staci ak ti napisem jedno prislovie a pochopis, Kto druhemu jamu kope sam do nej spadne. Funguje to ,ja som nemusela urobit nic,zivot to tak zariadil,dvihni hlavu,vystri prsia,stiahni zadocek a hrda sa prejdi pred tymi co ti ublizuju..
s inteligentou sa oplati bavit,hlupak nevenuj ziadny cas..drzim palce vzladnes to

janka113

a co sa mam prizerat ako s nim flirtuje ta zubana? mam to mat pred ocami rovno taketo divadielko?
je mi z toho zle, ja som inak velka dobracka ale hned vybuchnem nedokazem drzat hnev s sebe

SOFFA

....ja sa riadim heslom..vzdycky vratim to co dostanem,lebo ja dlhy nerobim!v dnesnej dobe sa inac neda..je to svinstvo ale funguje to.Ak je niekto mily ku mne som aj ja,ale aby ma niekto urazal ..to si ani nedovoli!mam pokoj,a ludia si ku mne ani nedovoluju.v dnesnej dobe musis mat siroke lakte.na priatela sa vybodni,su aj iny lepsi..netrap sa koli,nejakemu smejdovi,ktory sa ta ani nezastal.daj mu najavo,ze ta nezaujima.vies ako sa hovori,neber drevo do lesa.tak to plati aj u muzov.Ak bude niektori za to stat,tak onho bojuj.