pocula som ze niesu az tak velmi kaloricke,neviete ci sa mozu dovolit pri chudnuti ,pomalom chudnuti?dakujem.
moravske kolace?
kasli na moravske kolace, su sice mnam mnam, no ale naozaj pri diete nie su vhodne. a ak si mas dat len kusocek, to by som si radsej upiekla nejaky zdravy kolacik, z celozrnnej muky, vlociek, hnedeho cukru, navrch ovocie, orechy a mas aj pochutku a je to ovela zdravsie ako mor. kolace. teda fakt neviem, ci sa do nich pridava este aj drozdie, no ak ano, este horsie. pozri na nete, je tam kopec zdravych sladkosti, receptov, na ktorych si mozes v klude pochutnavat bez obavy o svoje miery.
uf tieto kkolace su KALORICKA BOMBA...
pussa ty vies nieco o potravinach?????z dietologickeho hladiska?
dzem-vela cukru, tvaroh-opat sladeny, cesto-biela muka plus tuk
moja nejde len o kalorie, ale aj o glykemicky index, ktory je pri tychto kolacoch vysoky, a to je zle...a je to nezdrave!ale sak kludne si naordinuj takuto dietku, ale necuduj sa, ked neschudnes!
najprv si nastuduj nejake knihy a potom drz dietu, lebo ocividne o tom vela nevies!
jeden ta nezabije ani pri diete tvaroh aj dzem mozu byt v malom mnozstve prospesne....ale fakt jeden a bud rano alebo na obed urcite nie vo vecernych hodinach
ale trosku mozes. pol kolačika.
moja ved to maš cesto a tvaroh a dzem čo si sa zblaznila...ale šak daj si