pocula som ze niesu az tak velmi kaloricke,neviete ci sa mozu dovolit pri chudnuti ,pomalom chudnuti?dakujem.
moravske kolace?
jeden ti neublizi....ked som drzala dietu tak som si obcas jeden dala namiesto ranajok a aj tak sa mi podarilo schudnut
pussa vsetky su kaloricke..vsetky produkty z muky, aj cestoviny, su velmi kaloricke...a celozrnne pecivo je tak isto kaloricke, akurat ho telo dokaze rychlejsie stravit..preto sa odporuca jes celozrnne veci
pan tau: netráp sa, si bojovník proti kríze :)
pusa 262: tie žemle a koláče obsahujú bielu múku a veľa sacharidov, to je pri chudnutí nevhodné. nič sa pravdaže nestane keď raz za čas zhrešíš a dáš si jednu (tým myslím raz za mesiac, nie každý druhý deň), ale radšej uprednostni pečivo z celozrnnej múky
okrem toho, zdrave chudnutie urcite nie je len o kaloriach...preco si o tom nieco nenastudujes? na nete je o tom kopec info
pussa, ak su z bielej muky, a z tvrdeho syra a drozdia, co asi ano, tak potom sa im radsej vyhybaj. ak chces schudnut a este k tomu zdravo, zameraj sa na ine potraviny a vyrobky, nie moravske kolace a rozne syrove pecivo. zdrave chudnutie je o niecom inom.
pussa, mozes si dat obcas kolace, ale nie ako sladkost na olovrant, ale miesto obeda, ked si hladna
pussa 262: Mal som pekny zivot bol som chudy plny zivota nadeje ale jedneho dna som sa zamiloval do moravskych kolacikov. Od vtedy ubehlo par mesiacov a ja hladim do zrkadla, ze kdo to tam stoji a neverim svojim ociam to teleso obrostene tukom som ja? Sklesnuto smutne rozmyslam o dalsom nastavajucom kroku, mam sa lasky vzdat ci podporit trh predaju moravskych kolacikov? Je to pre mna tazke rozhodnutie ale budem sa musiet lasky na dlhy cas vzdat.