ahojte viete mi poradit kondomy, ktore sa predavaju vo vacsich baleniach teda nie iba tri kusy?viem ze su durexy asi po 12 kusov, ale ci su aj nejake ine tak neviem...predsa len je to ekonomickejsie balenie, ale napr. tie durey su zo vsetkych snat najdrahsie, aj ked neviem. mozete pridat aj ceny tych baleni.diky moc
Kondomy velke balenie
Neviem ako ste videli, ale napr. hypermarkety maju celkom dobre robene sklady. A co som videl, tak tie kondomy z pultov celkom pekne rychlo miznu.
Na kondome si pozriem dobu spotreby, ci vyroby a nie som tak odkazany na webobchod, kde mozu poslat hocico a ktovie kadial sa to dostane k zakadnikovi, napr. ako to bude posta prepravovat.
Kondomy nenechavam v aute a ani nikde na slnku. Skladujem ich na tmavom mieste.
to co som chcel napisat by aj tak skor ci neskor bolo cenzurovane.. a islo o dialog medzi nami aj nie len o nieco co ti chcem ukazat. kedze si sam na tomto fore kto ma taky problem ako ty- myslim s tou antivlhkostou a poldnovym sexom
Ved jasne, mozes kecat normalne tu...
zaujimava diskusia tak podrobne sa tu kondomy este nepreberali :-)
ono nie je dolezita len znacka ale aj to ako sa s kondomom zaobchadza predtym ako si ho kupite. Ak kupujete na pumpe , v obchode, stanku, kde to roky rokuce lezi pripadne len doplnaju zo skladu kde im to rok lezi v horucavach, zimy nezimy, klima neklima, vykyvy teplot, necudujte sa ze latex sa poskodi a praska, trha sa.
Ale prave preto tu je obchod ktory sa tu uz spominal, kde sa predavaju kondomy cerstvo vyrobene, nie leziace a 1-3 rocne. Dokonca tam maju garanciu nepretrhnutia/neprasknutia na Primeros znacku aspon v emaile newsletter 09/2009 to bolo na webe to nevidim...
ved je to tu anonymne, tak kecajte tu, aj my ostatni sme zvedavi :DD
chcel som aj pokecat a nieco sa spytat a podat ti presne info co a ako funguje.. ale ak nechces tak nemusime jasnacka:) ale skoda
Vsak to publikuj niekde, kde si to clovek stiahne. Nech sa viac ludi pouci.
daj mi svoj email pls alebo icq chcem ti nieco zaujimave poslat
Mascualny boli len na skusky. Objavil som ich v jendom obchode, inac boli vypredane. Avsak ako hovorim - CAREX a BIX - som s nimi spokojny. Zatial nemam dovod vymyslat zmenu... Technologie na vyrobky z kaucuku su stare vyse storocia hadam. I ked byvam casto obozretny, niekedy az hraniciaci s paranojou, nemyslim, ze je to oproti inym znackam nejaky problem.
never vsetkemu co vidis. a to ze pri vstupe do EU prejdu kontrolou je len rozpravka. Bix velka britania:)))) tak sa niekedy maskuje aj durex:)) ale keby si si to preveril a obvolal pripadne si nasiel podla adresy ich udajnu fabriku, ziadna tam nie je. Pripadne staci google earth...
Masculany ti ale schvalujem...