Opakujuce sa sny hroza

mannana

...ja by som s tym urcite isla ku kompetenym ludom ktory ti mozu vysvetlit co a preco sa to deje....

...lebo my ,,lajici,,sme ti tuna nic platny...

myslym si ze sa ten sen opakuje pre nejaky vyznam nevravim ze sa nieco zle musi stat alebo tak ale mozno mas ty nejake nevyriesene veci v hlave...tak ja by som isla za nejakym odbornikom nie psychiatrom ale clovekom ktory sa tymi vecmi zaobera a dokaze ti dat odpovede na tvoje otazky psyholog a psychiater ti s tymto moc nepomozu ...to je moj nazor...nestracaj uz viac cas a bez

Maruska 1

Dnes v noci sa to zasa vsetko opakovalo.Znovu som bola hore a nemohla som zaspat.Hrozne sny pokracuju.Neviem ci to nahodou nie je dan pre stastie ktore som pre troma rokmi mala. Preco cisla?

Maruska 1

Kaciatko

Ta tvoja uprimnost ma udivuje. Je malo ludi takych ako si ty. Urcite mas aj Ty problem a som presvedcena,ze ty ho urcite vyriesis.Citim to, ale neviem ho definovat.

kaciatko7

maruska, urcite skus vsetko, co sa da. viera v nieco velmi pomaha. neboj, urcite to zvladnes a vyriesis. inac, na tej stranke su velmi dobre rady, aj si tam pisu ludia, ktori sa o anjelov zaujimaju, je tam poradna a kopec zaujimavych a na tvoj problem prinosnych veci. aj prides na ine myslienky. hlavne sa, prosim, toho sna neboj, lebo strach je zly pan.
drzim palce a nedakuj, rada pomozem, ak mozem, ak nieco nove najdem, urcite ti to sem napisem. nedaj tomu snu sancu, aby ta ovladol a kazil ti zivot :)

Maruska 1

Kaciatko

Velmi pekny clanok. Dakujem Ti ze riesis moje problemy. Vyskusam vsetko co by mi mohlo pomoct. Urcite to budem robit cez vieru.

kaciatko7

podla mna, nic nie je nahoda a vsetko sa deje tak, ako sa diat ma. nechcem ti tym povedat, ze taku schopnost predvidat mas, v podstate ju mame v sebe vsetci, niekto viac, niekto menej, niekto na tom pracuje a tym padom si ju aj zdokonali a rozvinie. inac, ked veris anjelom a mas pocit, ze ti to pomaha, preco sa v tomto neobratis na nich. nejaka spravna afirmacia ohladom snov, aby sa ti bud nesnivali alebo aby si prisla na to, ze preco sa ti snivaju. anjeli, aj ked vela ludi na nich neveri, podla mna pomahaju velmi. len ich treba o to poziadat.
minigrimifaq.wordpress.com
vo vela veciach sa aj ja na nich obraciam a tym padom sa citim istejsia a problemy sa lahsie riesia. mozno to niekomu pride blbost, ale ja v nieco take verim a pomaha mi to.
ale aj tak by som si dala urobit rozbor toho sna, mozno to signalizuje nejaky tvoj problem, ktory treba vyriesit a mozno tym vyriesenim sny same odidu.

jajka001_

mozno je to urcite znamenie, ze sa mas niecim zaoberat, pohnut sa urcitym smerom, hladat, pytat sa...ked je to take naliehave. som si ista ze na to prides, preco mas take sny. skus sa zamysliet, pozriet sa do svojho vnutra- som si ista ze tam je odpoved

jajka001_

taketo veci sa stávaju ludom bezne,mame v sebe tieto veci len to popierame a zda sa nam to zvlastne ak sa taketo nieco stane. takisto predtuchy a tzv vestecke sny su beznou realitou. pouzivame intuiciu a ani si to neuvedomujeme. niektori ludia, ktori su vnimavejsi, citlivejsi, viac si tieto veci uvedomuju. niektorym to aj robi problemy lebo tomu nerozumeju a boja sa toho.
ja som sa uz velakrat presvedcila ze moja intuicia ma neklame. okrem toho intuicia je komplex, ktory zahrna aj skusenosti,znalosti, inteligenciu, spaja ich. plus je to cosi naviac :)

Maruska 1

Jajka 001

To vsetko, ale neriesi moje problemy ,ktore teraz mam. Myslim tym tie priserne sny ktore mam. To fakt nema obdobu.

Maruska 1

Kaciatko

Necitim sa na to, ze mam zvlastne schopnosti, tie cisla v lote, to bola tiez nahoda, stastie. Ja si myslim, nakolko som silne veriaca, ze mi pomaha anjel. Ako v pripade, ked som zastala na krizovatke na zelenu a v plnej rychlosti z lava sa na cervenu prirutilo auto a preletelo krizovatku. Manzel reagoval, ze co to stvaram a dodnes to spomina. Ked sa ma spytas, preco som zastala na krizovatke, odpoviem Ti ze neviem . Urobila som to podvedome.