Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opakujuce sa sny hroza

jajka001_

je normalne ze si to nepamatas. mne sa stava aj to ze sa mi jeden den sniva nieco a dalsi to pokracuje :) skus si lahnut teraz, a predstavovat si ten sen, skus zadriemat, a pokus sa to regulovat
existuje taka nejaka metoda ze lucidne snivanie, naucit sa ovplyvnovat co sa ti sniva
hlavne sa tym netrap, nemysli na to cez den, cim viac na to budes mysliet, tym viac to budes stracat - to je ako ked nieco zabudnes a nevies si spomenut, az ked na to prestanes mysliet, tak si spomenies. mozno si na nieco zabudla, a teraz sa na to podvedome snazis spomenut:)

kaciatko7

podla mna si nezacala blbnut, je to tym, ze si to nevies vysvetlit a tie sny su pre teba tazke, predsa je to unavne, ked sa ti to iste sniva uz tak dlho. a kedze si v zivota asi nic nezmenila, co ti sen napoveda, tak sny pokracuju dalej. a tym, ze sa nad tym vela zamyslas a bojis sa tych snov, tak ti robia zle. snov sa nesmies bat. treba hladat pricinu. mne sa tiez snivaju fakt riadne kraviny, ale vzdy sa snazim zistit, co nerobim dobre, ci urcite veci nerobim vo svojom zivote proti svojej voli, ci nejdem proti sebe, len aby ini boli spokojni...aj tymto mozu vznikat zle sny. sen je ocista podvedomia. zly sen nemusi znamenat nieco zle a opacne.

Maruska 1

Kaciatko 7 Pozerala som si vyznami tych cisel, ale mne sa stale objavuju spolu cisla dva napr:O2 Ol alebo stvorcislie v roznych kombinaciach potom sato zasekne, ale ja si ho nikdy neviem spomenut. Asi som zacala blbnut inac si to neviem vysvetlit?

kaciatko7

inac, hypnoza je dobra vec, len niektori ludia su nastaveni tak, ze sa neodovzdaju a tym padom hypnoza moze aj ublizit. treba prist na pricinu, preco sa ti to sniva. nic sa nedeje len tak. moze to byt kludne nespracovany zazitok z minulosti a tvoje podvedomie ti to takto prostrednictvom cisiel dava najavo.

kaciatko7

kludne navstiv psychologa, aj ked neviem, ci ti s tym pomoze, mozno ano. lenze musis prist na pricinu, preco sa ti to stale sniva. mozno sa niecoho bojis, alebo sa nieco nevyvija, ako by si chcela a tvoje podvedomie ti to takto dava najavo. snov sa nesmies bat, tie ti neublizia, tvoje podvedomie v snoch vsetko spracuvava, vsetky zazitky prezite za den, inac malokedy su sny vestecke, aj ked velakrat tak vyzeraju. len urcite nebude dobre to riesit nejakou oblbujucou chemiou na spanie. musis problem vyriesit, ak nejaky momentalne mas, myslim iny ako tento sen, potom aj sny sa zmenia.

Maruska 1

Mam navstivit psychologa? Uz som shudla 7 kg odkedy mavam taketo sny. Bojim sa ist spat. Nikdy predtym som to nemala a vedecko fantasticke filmy nepozeram. Som dospela zena a mam rada romantiku. Poradi mi tu niekto?

kaciatko7

pepof.tripod.com
skus pozriet, co tie cisla znamenaju a co vyjadruju. moze byt, ze v tom tvojom sne su len symbolom niecoho, co prave prezivas, nad cim rozmyslas, ako sa momentalna situacia vyvija. niekomu sa sniva stale o nejakej veci, ktora tiez predstavuje symbol niecoho, tebe to podvedomie mozno chce napovedat v cislach, ktore maju podla numerologie urcity vyznam.

Maruska 1

Nie necitala. Som veriaca aj na spovedi som to hovorila fararovi a ten mi povedal, ze ked si spomeniem na rok ,aby som mu to povedala co ma dost zarazilo.