Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mandlovy olej na plet

Príspevok v téme: Mandlovy olej na plet
mandlovyolej

Chcela by som vas poprosit o radu, ako pouzivat mandlovy olej. Kolegyna mi poradila, ze treba po sprche este na mokre telo ponatierat male mnozstvo oleja a potom normalne utriet uterakom. Tak to tak robim, je to fajn, ale je to nelogicke pre mna, lebo olej sa s vodou nezmiesa a tym padom sa vodu nedokaze vstreba do pokozky. Na druhej strane si myslim, ze ak by som si ho natierala na utretu pokozku, tak budem velmi mastna a moja plet aj tak produkuje dost mazu. Viete mi poradit ako mandlovy olej spravne pouzivat na pokozku, ci sa da pouzivat aj na tvar a na vlasy? Dakujem.

Marika17

mandlovyolej chcem ti odpovedať na tvoje otázky: určite môžeš použiť mandlový olej a miesto denného krému na pleť. dokonca je to jediný olej, ktorý je vhodný aj na mastnejšiu alebo mastnú pleť, pretože ju dokonale hydratuje z vnútra. Na vlasy priamo som si ho neskúšala dávať to nie som si istá či to veľmi nepremastí vlasy.Ja si umývam vlasy mandľovým šampónom Natura House. Pozri sa na -odkaz odstránený- Má niekto skúsenosť s používaním mandľového oleja na vlasy?

Marika17

kikirika, pravdepodobne moja dcéra to má zo stresu, ale máš pravdu, že o čo pomohlo tebe nemusí pomôcť jej. Ale za pokus to stojí. ďakujem ti a všetkým, ktorí mi napísali

gabgab

marika17, na jazvy je velmi odporucany sipkovy olej, je vyborny dokonca aj koloidne jazvy, len treba pravidelne natierat

gabgab

marika17, skus sa poradit tu, kupujem oleje tejto znacky a co sa poradne tyka, vzdy mi vedeli pomoct aj odborne su na urovni
www.nobilis.cz

kikirika

ja sa skriabem hlavne ked som v strese, bola som u doktorky, ked zbadala tie skrabancove smuhy, hned myslela ze mam svrab, to som sa cudovala, poslala ma ku koznej a ta mi predpisala U-lipolotio :-))ze iba sucha koza..
uplne od veci, asi ma nepocuvala ze to skriabanie mam uz par rokov. Len co som si natrela nohy po sprche tymto "zazrakom" zacala som sa skriabat jak besna :-))
osobne si myslim ze je to z nejakeho zapalu v tele, tento tyzden idem zas k doktorke, nech mi spravi nejake komplex. vysetrenie, lebo to uz nieje normalne.

tento olej mi akurat trochu zmiernil interval skriabania, takze nemozem nikomu zarucit ako to bude ucinkovat na vas.

urcite skusim este marhulovy, jojobovy alebo brutnakovy.. tu si mozete aspon precitat ktory je na co..
www.saloos.cz

bebenko

ahojte, vidím, že sa bavíte o mandľovom oleji.som muž v stredných rokoch a mám dosť suchú pokožku hlavne teraz v tomto období. Myslíte, že by mi mandľový olej pomohol? Akú prípadne značku by ste mi doporučili?

Marika17

ano to viem, a snažime sa to vylučovať, píšeme si denníček :-), vieš ale tie jazvy sa nedajú odstrániť upravou jedálnička, chcela by som radu od kikiriky ako a kedy jej natierať nohy mandlovým olejom

Denz

Marika- pricina sa hlada neskutocne tazko.....je milion veci,ktore to mozu sposobovat.
Treba sa ale vyhybat latkam,ktore to mozu sposobovat...jedalnicek...napriklad med,ovocie,oriesky,avivaz .....krem.....sladke vody...je toho habadej.