Ahoj, možno sa to bude zdať niekomu smiešne, alebo divné...Mám 24 rokov,skončenú školu, super prácu, pekného úspešného priateľa, krásne bývanie. Čo si ešte priať?? Fakt mám všetko, ale nie som spokojná:-((( Prečo? lebo ma každý deň ubíja pohľad do zrkadla..Nie, nie som obluda, ani nič podobné, pred rokmi som fotila a prechádzala sa po móle.. Ale tie časy sú už nenávratne preč a na vine som ja, pretože som sa prejedla tak, že z toho pramení môj odpor k zrkladlu.. Mám 172 cm a 56 kíl...každučký deň keď si vyberám veci do roboty, tak sa trápim ako ukryť moju hnusnú postavu, všade mi niečo trčí a nedokážem sa toho zbaviť...kupujem si pekné veci, no cítim, že v tom vyzerám strašne. Nedokážem sa zbaviť tých kilogramov, vyskúšala som hádam všetky diéty, aj slávnu mliečnu, po ktorej som nabrala ďaľšie kilo:-( Pohybu mám tiež veľa, užívala som aj rôzne preháňadlá a nič, síce som schudla, ale iba na jeden deň a to sadlo mi zostalo. Strašne závidím štíhlym babám ako dobre vyzerajú v tom módnom oblečení, že ja by som tež také chcela, no kvôli mojim tučným bokom a bruchu si to nemôžem dovoliť..Čo mám robiť? Neposielajte ma k psychológovi ani k psychiatrovi, stretávam sa s nimi pracovne často. Ja len chcem vedieť, č sa niekto tak cíti ako ja.
je na tom niekto ako ja?????
Ja viem, že sú aj tučnejšie ženy odo mňa, ale.. No om tlstá, cez boky mám 103 cm a to je otrasné.. keď si dám na seba hociaké nohavice, tak sa mi to na bokoch guľatí ako vajce. A okrem tho som nabrala aj na stehnách a mám ich "spojené" No strašne to vyzerá. sa snažím nosiť dlhé svetre, no to nemôžem stále. Akože nohy mám chudé, ale iba po stehná a fakt už neviem čo s tým. Psychológ mi neporadil, akurát mi povedal, že sa mám každé ráno pozrieť do zrkadla apovedať si, že som krásna. no robila som to chvíľu a nepomohlo. Chcem ísť aj an plaváreň, ale hambím sa, že budú vidieť aká som tučná..
vymeň zrkladlo alebo nebud na seba tak kritická, pri 172cm a 56kg neexistuje aby si bola tučná, mne pri 179cm a 65kg každý hovorí, že som chudá a aj sa tak cítim.
To je normalne ked si pribrala, aj ked to urcite prehanas mas dobre miery, ja mam 173 cm a 59 kg a tiez sa citim hrozne tlusta :( ale ber to tak, ze po svete chodia vacsinou 70-80 kilove zeny a ziju ;)
ked sa s tymi psychologmi stretavas casto tak po znamosti by to mohli dat zlavu za sedenia...neber to v zlom ale pri takej vyske a vahe nemozes byt tucna, to snat ani nejde. ked to nevidis sama a nemozes si pomoct sama tak by si mala vyhladat odbornu pomoc.