Koniec sveta 2012

Príspevok v téme: Koniec sveta 2012
Malbor

V minulosti sme boli svedkami už viac ako 85 predpovedí o konci sveta, ktoré sa neudiali.Predpovede na tento rok sa totiž oproti ostatným "zaručeným" koncom sveta líšia. Koniec sveta práve v tomto roku predpovedajú Máyovia, ktorí mali doteraz najpresnejší kalendár a najväčšie poznatky o vesmíre v histórií celého ľudstva, a to aj bez použitia najmoderjenších technológií. Co vy na to?

lost

ved toto, tie retardovane media nemaju hanby..
najlepsie je vychovavat deti asi bez TV :)

ntreba sa bat, ja som dost paranoidny clovek, ale vobec nevidim dovod na strach :D

koniec sveta nema presny datum, pise sa to mimochodom aj v Biblii, len sa mi to nechce hladat kde.

nikto nemoze povedat, ze ktory datum bude co, inak by uz koniec davno nastal..

je to proste hra s cislami ;) a kedze je tak ojedinela, tak je z toho boom, a samotny mayovia (obyvatelia toho uzemia) nemaju tusenie o konci :D

mna skor serie to, ze ludi neucia ze euro je nekryta mena a skor ci neskor bude musiet stratit svoju hodnotu a ludia pridu o absolutne vsetko.

shy

Nechápem ako sa niekto môže báť, ja mám tolko iných starostí, že keby som sa ešte mala báť nejakého konca sveta tak to už som na silných antidepresívach.

hviezda01

Dnes sa ma moja 12rocna dcera pytala ci tomu verim,a dodala,ze ona sa boji..ked som jej videla slzy v ociach,bolo do placu aj mne...to je hrozne,ako strasne ovplivnia media citlivejsich ludi...cim viac sa blizi 21.december,tym viac sa tusim zacinam bat aj ja...

shy

Sranda by bola staviť sa o to, či ten koniec bude alebo nebude a hádajte pre koho by to bola výhodnejšia stávka :P