Koniec sveta 2012

Príspevok v téme: Koniec sveta 2012
Malbor

V minulosti sme boli svedkami už viac ako 85 predpovedí o konci sveta, ktoré sa neudiali.Predpovede na tento rok sa totiž oproti ostatným "zaručeným" koncom sveta líšia. Koniec sveta práve v tomto roku predpovedajú Máyovia, ktorí mali doteraz najpresnejší kalendár a najväčšie poznatky o vesmíre v histórií celého ľudstva, a to aj bez použitia najmoderjenších technológií. Co vy na to?

hviezda01

:-))..zijeeeeeeeeeem...hehehehe...verit som tomu neverila..teda snazila som sa neverit,ale pravdupovediac,obavy boli..:-DD

lost

tak ja osobne nepoznam nikoho kto veril v 21.12 az tak fanaticky..
jedine ze ludia mali pochybnosti a tych neratam, 0vecka ty snad poznas? :D
ale po forach, hlavne survival forach, tam bolo zopar asi 100 co tomu fakt verilo..

0vecka

no kde su ti sraci teraz? vcera sa poradne zrubem akoze uz opicu nebudem riesit a dnes rano velke nic... mozete sa vsetci hanbit

lost

ozaj, este mi napadlo, ze zvierata by ten koniec uz asi citili :)
ved vid tie videa ako sa pes isiel zblaznit pred zemetrasenim atd.. aj ine zvierata..
a na svojom nepozorujem nic :)
to by boli uz plne cakarne na veterinach :)
cize dalsia pozitivna vec :D

hviezda01

s tymi katastrofickymi filmami mas uplnu pravdu...mozno aj preto sa ludia,ktori sa boja,boja tak velmi,lebo si koniec predstavuju presne tak,alebo aspon podobne,ako to ukazuju filmi..mozno som aj ja medzi nimi presne z toho isteho dovodu...tak 22.pokecame o konci sveta znova..:-)

lost

ten pocit "co ak predsa" som mal aj ja dnes :D
chladne rano, prazdna ulica, pozeram von oknom a predstavujem si asteroidy :D
a ze hmm, takto BY to mohlo skoncit :)
ale vsimni si to slovo BY :D
potom som sa napil a zil dalej..
(napil vody :D )
a uplne mi to pripomenulo FILMY.

tj. stavim krk na to, ze ak by som nevidel katastroficke filmy, nemal by som take predstavy, a ani "co ak predsa" pocity.

podla mna je to genialne premyslena medialna masaz, i ked nemyslim si, ze napr film asteroid robia pre masaz, ako skor pre zisk a propagandu vlady USA a podobne.. (ze su vsemocni atd..)

daleko vacsi strach mam ked kazdy den startujem auto, ze dostnaem pokutu a tak :D alebo ze to niekto nezvladne a nabura do mna a znici mi den a podobne veci..

ziadna rasa, ziadny zivot tu nebude naveky, ale neexistuje logicky dovod na to, preco by to malo prist v 2012, a aj keby astroidy atd, ludia nevymru, su prilis premnozeni na to :D to je ako ked dam dynamit do mraveniska, vzdy par jedincov prezije :)

a nikde nie je napisane, ze nemozeme prezit napr prave my, ty, ja ,on, ona.. a podobne..

statisticky je vyhoda na nasej strane :) ze prezijeme, a hlavne to, ze ziadny stvoritel nepride a neukonci tak dlhodoby prijekt, ked uz existuje Boh, alebo mimozenstan ktory nas naklonoval, nikdy nema dovod na ukoncenie, je to plytvanie energie, a zaujimavejsie je pozerat ako znicime samych seba :D

jedine ze by bol psychopat a strkal by petardy do mraveniska :D ak chapes co myslim :D

lenze ked je niekto dostatocne inteligentny aby stvoril zivot, nebude ho nicit len tak pre zabavu :)

cize sance na 2012 su podla mna prakticky nulove..

hviezda01

lost-dakujem..:-)...ved ja som jej povedala..."vies kolko krat uz mal byt koniec sveta?..:-)"...ale tusim nikdy sa o tom tak vela nepisalo a nehovorilo ako tentokrat...ja tomu tiez neverim,ale v kutiku duse mam triska divny pocit,ze co ak predsa