V minulosti sme boli svedkami už viac ako 85 predpovedí o konci sveta, ktoré sa neudiali.Predpovede na tento rok sa totiž oproti ostatným "zaručeným" koncom sveta líšia. Koniec sveta práve v tomto roku predpovedajú Máyovia, ktorí mali doteraz najpresnejší kalendár a najväčšie poznatky o vesmíre v histórií celého ľudstva, a to aj bez použitia najmoderjenších technológií. Co vy na to?
Koniec sveta 2012
:-))..zijeeeeeeeeeem...hehehehe...verit som tomu neverila..teda snazila som sa neverit,ale pravdupovediac,obavy boli..:-DD
no kde su ti sraci teraz? vcera sa poradne zrubem akoze uz opicu nebudem riesit a dnes rano velke nic... mozete sa vsetci hanbit
lost - az tak :)))
Lulu2011
lost - mas duchovneho psa, je zmiereny :D
s tymi katastrofickymi filmami mas uplnu pravdu...mozno aj preto sa ludia,ktori sa boja,boja tak velmi,lebo si koniec predstavuju presne tak,alebo aspon podobne,ako to ukazuju filmi..mozno som aj ja medzi nimi presne z toho isteho dovodu...tak 22.pokecame o konci sveta znova..:-)
ten pocit "co ak predsa" som mal aj ja dnes :D
chladne rano, prazdna ulica, pozeram von oknom a predstavujem si asteroidy :D
a ze hmm, takto BY to mohlo skoncit :)
ale vsimni si to slovo BY :D
potom som sa napil a zil dalej..
(napil vody :D )
a uplne mi to pripomenulo FILMY.
tj. stavim krk na to, ze ak by som nevidel katastroficke filmy, nemal by som take predstavy, a ani "co ak predsa" pocity.
podla mna je to genialne premyslena medialna masaz, i ked nemyslim si, ze napr film asteroid robia pre masaz, ako skor pre zisk a propagandu vlady USA a podobne.. (ze su vsemocni atd..)
daleko vacsi strach mam ked kazdy den startujem auto, ze dostnaem pokutu a tak :D alebo ze to niekto nezvladne a nabura do mna a znici mi den a podobne veci..
ziadna rasa, ziadny zivot tu nebude naveky, ale neexistuje logicky dovod na to, preco by to malo prist v 2012, a aj keby astroidy atd, ludia nevymru, su prilis premnozeni na to :D to je ako ked dam dynamit do mraveniska, vzdy par jedincov prezije :)
a nikde nie je napisane, ze nemozeme prezit napr prave my, ty, ja ,on, ona.. a podobne..
statisticky je vyhoda na nasej strane :) ze prezijeme, a hlavne to, ze ziadny stvoritel nepride a neukonci tak dlhodoby prijekt, ked uz existuje Boh, alebo mimozenstan ktory nas naklonoval, nikdy nema dovod na ukoncenie, je to plytvanie energie, a zaujimavejsie je pozerat ako znicime samych seba :D
jedine ze by bol psychopat a strkal by petardy do mraveniska :D ak chapes co myslim :D
lenze ked je niekto dostatocne inteligentny aby stvoril zivot, nebude ho nicit len tak pre zabavu :)
cize sance na 2012 su podla mna prakticky nulove..
lost-dakujem..:-)...ved ja som jej povedala..."vies kolko krat uz mal byt koniec sveta?..:-)"...ale tusim nikdy sa o tom tak vela nepisalo a nehovorilo ako tentokrat...ja tomu tiez neverim,ale v kutiku duse mam triska divny pocit,ze co ak predsa