Poradte prosim, ako sa zbavit tuku na paziach.... cviky na brucho zadok poznam a funguje to, len tie laloky na pažiach stale visia.... dakujem za vsetky konštruktívne odpovede
Ako schudnem z rúk?
Ano Vincent,spravne.Som stihla.Tie ruky mi nikdy nevadili.Da sa povedat,ze prave naopak.No ale v poslednom case som si vsimla,ze tie ruky su ozaj velmi chudulinke.Fakt az moc.
Inak cdaka Karioll
mijana: ako píše karioll, bodli by ti objemové cviky s veľkými váhami, hlavne klasicky bicepsový zdvih s obojručkou, akurát aby to malo nejaký zmysel musela by si cvičiť aj benchpress, drepy, mrtvolu a pochybujem, že chceš vyzerať ako Czoborová :)Skús si upraviť stravu viac jedz, pi množstvo tekutín a nevynechávaj raňajky a večeru, teda ak som pochopil správne si štíhla na celom tele že?
musela by si zdvihat naozaj velke vahy aby ti nabehli svaly a v momente ked prestanes tak o tie svaly prides.
myslim,ze by si sa mala sama sebe pacit aka si
pre predstavu ,ja som cvicil so 150kg cinkami,potom som sa zranil a za pol roka som prisiel o 25 cm na obvode bicepsu
Aky posob pomoze pribrat do ruk?
Nikto nic?
40 min denne,obden,ak chces schudnut,od cisla 220 odpocitaj svoj vek,vynasob 0.6-0.7 a v tomto intervale plav,behaj,bicykluj ci co to robis.
a kolko treba teda toho kardia denne?
nie je dobre v jeden den take dlhe kardio a posilovanie,treba cas na relax svalov a samozrejme aj srdca
VincentV: no ja som jej len napisala co pomohlo mne na ruky, ale samozrejme spojene s behom(50min behu potom posilnovanie)a zabralo to po par tyzdnoch mi uz vsetci hovorili ze ake mam vyformovane zostihlene paze:-) ale tak asi na kazdeho zabera nieco ine.. nie som odbornik
bara017: opačnými klikmi jej ruky jedine zhrubnú konkrétne tricepsy, chudnúť treba z celého tela a postupne, to že má hrubšie paže je genetika, ktorú klikmi neodrbe.Skor by som odporúčil aeróbnu aktivitu a niečo ako bicepsový zdvih jednoručkami s menšími váhami a viac opakovaní, napr. s 1kg činkami, hlavne aby sa ruky riadne zahriali.
bara ja by som pre zmenu potrebovala pravy opak.Pribrat resp.nabrat sval.hmotu do ruk.Mam velmi tenucke ruky.