Ako schudnem z rúk?

lawa

Fakt dakujem za rady, velmi ma potesili... ok, takze stepperujem a o tri mesiace menim na nieco ine.... ten kruhovy trening som dufam pochopila, inak sa snazim cvicit podla dvd s cvicenim, tak dufam ze ti predcvicujuci vedia co robia.... )

karioll2

stepper je kardio,ale treba striedat,lebo si rychlo zvykne na zatazovanie urcitych svalovych skupin,tak po 3 mesiacoch to je idealne
ak si pochopila ako som myslel posilovanie opacnych svalov,tak si pochopila vsetko
prajem ti vela uspechov

lawa

Takže ešte raz a pomaly ak pre mna )
1. cvicim obden, takze to je ok, strava detto
2. je teda stepperovanie kardio, ci nie?
3. cvicenie zacinam 5 minutovym strecigom aj nim koncim. je to super, nemam potom svalovicu a mam to najradsej z celeho cvicenia
4. to s tymi rukami je dobra idea, vascinou ich mam za chrbatom
5. kliky, brusaky, drepy.. to zvladam

pochopila som? vdaka za ochotu ))

karioll2

podla spravnosti by si vsetko mala robit obden,svaly aby rastli potrebuju kvalitne bielkoviny a spanok,srdce a zbytok tela tiez potrebuju oddych
posilovat je najlepsie s vlastnou vahou,vzdy by to mal byt kruhovy trening,cize napr.kliky,brusaky,drepy,a zasa kliky,brusaky,drepy
ak budes na stepery tak kyvaj rukami ako pri chodzi,o 40% sa zvysi spalovanie tuku.
pred posilovanim sa musis rozcvicit a dat 5 minut kardio.po skonceni sa tiez popretahovat,vecer nejest sacharidy,normalny ubytok je 0.5 kg za tyzden,a asi cm v pase,na zaciatku sa iba meria,nevazi,lebo svaly su tazsie ako tuk

lawa

Neviem co robim, preto sa pytam... stepper beriem ako kardio trening... nie je to tak? takže mi staci 40 min stepper a potom posilnovacky? precvicujem cele ruky aj chrbat s tymi lahsimi cinkami... mam na to dvd.... je to dobre?

karioll2

lawa
ma to byt 40 minut a nie 50
ale urcite vies co robis
ked posilujes,musis aj opacny sval posilovat,inac ti hrozia zdravotne problemy zo svalovej disbalancie
cize ked brucho aj chrbat
ked biceps aj tryceps a pod

lawa

myslim si ze az take hrozne to nebude, mam na rukach dokonca aj celulitidu, tzn. ze je tam asi kopec tuku.... asi ostava len nadalej cvicit

babenka1

no to je uvoľnená koža, dochádza k nej pri rýchlom úbytku hmotnosti...neviem, či sa tej dá zbaviť, možno sa časom stiahne, ale ak tam už bola porušená elasticita...no neviem. Ako teraz ťa nechcem strašiť alebo čo, veľa žien má takýto problém s uvoľnenou kožou na bruchu, tam už je často jediné riešenie plastická operácia.

lawa

Vďaka za tipy.... každý druhý den stepprujem 50 minut, potom nejake cviky na brucho, a nejake cviky s tristvrte kilovymi cinkami.... ale mam pocit ze efekt je nulovy, mozno svaly pevneju, ale tie take netopierie kridelka tam stale visia...(