Ahojte, chcem sa opýtať na váš názor a vaše skúsenosti pri nakupovaní, či uprednostňujete škaredšie predavačky, alebo krajšie? Je to trochu detinská otázka, ale je to môj prieskum:)
škaredé alebo pekné predavačky?
no ja som sa raz opytal predavacky v tescu ze aky je ten biely jogurt,lebo som ho nepoznal,ze ci kysly alebo sladky a odpoved bola ze neviem,my doma taky nejeme a isiel som za predavacom,ze kde je ladovy salat,a on isiel k mrazakom,takze aspon podla mojich skusenosti to nie je o pohlavi.
doubledog :)) poznamka na konci bola taka mila, hihi
trochu to zavana opovrhovanim zien:D nebud kakany
k tej ktora je sikovnejsia,rychlejsia,prijemnejsia.je predsa nepodstatne,kto ako vyzera
No keď je žena s partnerom, tak si radšej vyberá tú škaredšiu, lebo my ženy sme strašne ješitné, mám kamošku, a tá je milá, ale má to ťažšie už len tým, že je krajšia ako priemer, a to som zažila na vlastné oči, keď k jej kolegyni ktorá je dosť pri tele, vyzerá staršie sa správali lepšie ako ku nej, hoci bola milá a podobne. takže tento prieskum má nejaký zmysel a podľa mňa na tom niečo bude
Situácia: Za pultom stoja 2 predavačky: všeobecne: obidve sú v približnom veku, obidve sa pozdravia, jedná je škaredá, druhá pekná,obidve sa usmejú, ku ktorej zamíerite?
staci ked je normalna a nesteka po ludoch
prijemna, to je uz luxus :D
ochotné a milé predavačky som zažila len v zahraničí. V Rakúsku len vojdeš do obchodu, už ťa všetci s úsmevom pozdravia, tu u nás nikto ani len po tebe neštekne. Tiež tento rok v Chorvátsku predavačky v potravinách ti ešte veci do tašky balili, pričom som to nevyžadovala.
ja si nemam kedy vsimat predavacky, lebo nakupujem stylom..dobry den, mate? nemate? dovi..
rychlovka, nakupy su pre mna des
myslim, ze na krase predavacky vobec nezalezi, hlavne nech su usluzne, mile, slusne a nech vedia aj odzdravit...neznasam, ked sa pri pokladni slusne pozdravim a niektora mi ani neodpovie...ale napr. ked kupujem oblecenie, alebo kozmetiku a potrebujem poradit, urcite mi pripada doveryhodnejsia ta predavacka, ktora je aj upravena, tym padom aj vidim na prvy pohlad, ze sa vyzna a poradi mi spravne...ale inac nemyslim, ze vzhlad je dolezity, hlavne nech je mila a nech si robi svoju pracu, tak ako treba