nechapem

Príspevok v téme: nechapem
breza77

Som 47 rocna zena,mam vztah s priatelom o rok starsim.Ako rozmyslam a rozmyslam,logiku nenachadzam.Mozno poradite,o co ide.Spolu sa pozname 7 mesiacov,mam velmi rada priatela,ale ked pride na temu ,ze po nom velmi tuzim az z toho blaznim,stale to hodi do autu a povie ,ze to riesit nechce,normalne odmieta sex.Pri tom drzi ma za ruku,bozky len take starecke,ked som sa ho pytala,ci niekedy uz lubil povedal ,ze nie.je po rozvode dva roky,stara sa o syna,ja som po rozvode 13 rokov.Velmi ma pritahuje,je to chlap ok,ale urcite temy mi vobec nedovoli otvorit,Rozhodla som sa ,ze ukoncim toto moje trapenie,vymazane cislo a koniec,Zaujima ma vas nazor,len mi tu nezacnite ma kritizovat.

jajka001_

neviem, ako som uz pisala, je tam viac moznosti, ze preco, asi to len tak nezistis, ked ti to sam nechce povedat - jedine spytat sa jeho ex :)) dost nerealna moznost

jajka001_

vies ze gayovia su najlepsi spoločníci? :) prepac, stale mi to prichodi na um. je to akoby si bola jeho najlepsia kamaratka.

breza77

jajka aj som sa vrhla,aj slzu som hodila,tak mi povedal,ze nan ho to neplati,a ze nech to necham,aj zenske triky,hnev ,vzburu aj ine veci,mam pred nim bohovsky respekt,asi preto aj to je,zaial som riadila inych ja a teraz riadi vsetko niekto iny ,stale som si priala,aby som nemusela riadit vsetko ja a ked to prislo odrazu to nechcem,zacarovany kruh..

breza77

su tam chvile aj ktore neviem ani popisat,stravim s nim na vylete aj 10 hod a mam pocit,ze som s nim len chvilu,cas mi velmi rychlo pri nom uteka,jeho dotyky su fantasticke,ale to je vsetko,laka ma jeho nedostupnost,odmietla som tolko ponuk pre neho,ked ma chce niekto pozvat na kavu,alebo vyjadri sympaie,objavi sa mi jeho obraz v hlave a ja povie ,ze na kavu ,alebo sympatiu ineho hned odmietnem,cim to je osud ,patrime k sebe a tak to ma byt,aby sme sa k sebe nasli ,alebo co..

jajka001_

to je hrozne deprimujuce...fakt, si zena, chapem tvoje pocity...myslienky ze ci prenho nie si dost pritazliva, v com je problem, a nepovie, to je pre nasu zensku zvedavost neznesitelne...stale ocakavas ten zaujem, vasen a nic...len rozhovory...

breza77

plati to asi pred mesiacom som sa prestal ozyvat telefonicky,stretli sme sa nahodou na sluzobke,kazdy bol za svojim obchodom,bolo to nadherne,tam som dala tomu zasa sancu,postupne sa to zacalo opakovat a ja som povedala dost,neozvala som sa dlho,on to nevydrzal ani dva dni,ja mu nevolam on vola mne,rozhovori su nekonecne,ked ich chcem ukoncit tak len rozprava,dnes som zasa vymazala jeho cislo z mobilu a viem ,ze nezavolam,necham to na nom,zena ho opustila koly inemu,teraz musi riesit majetkove pomery,su tak este porozvodove travmy,ale je chlap,a ja som bola nim uz dvakrat odmietnuta,konca sme boli spolu na vylete a upozornil ma ,ze nic nebude,spali sme pri sebe a drzali sa celu noc za ruku,ako mladi,nikdy pred tym s manzelkou sa nedrzal za ruku na verejnosti,so mnou stale,vie urobit vylet a sme spolu niekolko hodim,pod branou sedime v aute a nechce sa nan od seba,tu by to bolo ok,ale vidime sa raz za 14 dni a to byvame len 200m od seba...teraz radte..

jajka001_

no chlapi, tu mate magnet na baby, budte nedostupni :)) my baby to tiez tak robime, pravda? :) skus to tak aj ty, ci prejavi zaujem, zacni si drzat odstup

breza77

ano tata tema tu uz bola,ale stale je na nom nieco co mi brani sa od neho odputat a ja neviem cim to je,nikdy sa nebavime o minulosti,je na nom nieco ,cim viac mi brani hovorit na dany problem,tym viac ma pritahuje,som prekvapena nad sebou,ze mu to dovolujem,aby sa to dialo,s inym by som to sekla,ale u neho je to ine,uraza ma to,ale nedokazem sa odputat,,,cim to je neviem,pri tom som velmi tvrda na seba,mam pravidla,ale u neho jednoducho stracam hlavu,cim je nedostupnejsi,tam ma viac pritahuje a ako by to mal u mna ospravedlnene..

bingham

Alzbee:

No bohuzial kosa je slovak, aj ked ten pravopis vyzera na albanca... to mas pravdu

Ono je si lepsie polozit otazku:

Je kosa normalny ??? a odpoved najdes v jeho prispevkoch...