Ahojte, mam taku otazku mam partnera, ktoreho milujem, ale som jeho prva on moj nie.Je este mlady aj ja, ale tvrdi, ze uz ziadnu inu milovat nebude. Myslite, ze ked je mlady dokaze prezit zivot len s jednou? Milovat sa len s jednou a pritom nezatuzit po inej?
LEN S JEDNOU NA CELY ZIVOT?
Naozaj,keď sa´ˇlúbite , tak sa s tým nezaťažujte.Sú také prípady aj v dnešnej dobe. Zatúžiť po niekom inom može každý (á) ,ale ak tam má prevahu láska, tak k nevere asi nepríde.
to je velmi nepravdepodobne
No zase sa pripajam k ally,netreba spekulovat.Budme s tym clovekom ktoreho milujeme,aj keby to mal byt ten jeden clovek na cely zivot.
JAJAJ.... MYSLIM ZE MAS UPLNU PRAVDU
myslim ze je to mozne aj v dnesnej skazenej dobe mam dvoch znamych, kamoska je vydata, isla do manzelstava ako panna, jej muz tak isto. A mam spoluziaka s vysky ten si na to tiez chce pockat az do svadby, caka na tu pravu. Problem je ale v tom ze dnes uz asi taku babu ktora pri tom spolupracuje asi nenajde. Ale viem ze on by rad taku mal. Myslim ze ide o presvedcenie o zrelost citou.
Je to velmi pekna vec vztah na cely zivot....ale pri statistikach o rozvodovosti na slovensku neviem ci az taka realna...Musia to byt velmi zrele osobnosti aby respektovali jeden druheho
lebo laska prechadza roznymi fazami.....Ale aj tak drzim palce...
je to krasne byt s jendou partnerkou/nom na cely zivot aj ja som to chcel a dalej aj chcem...ale niekedy to chce len jeden z partnerov...
aj ja som spolu s priatelom uz dost dlhu dobu, a nikdy som pred nim nikoho nemala a ani on predo mnou, a tiez mi po urcitom case prichadzat na mysel rozne nezbedne myslienky :))no potom som si dala otazku ci mi to stoji za to??preco by som to vlastne mala robit??ved kazdy chlap je vlastne rovnaky...kazdy chlap ma to iste no jeden to ma o 1cm kratsie a druhy zase dlhsie..len koli tomu prist o partnera???a ked sa ma niekto opyta ze ako mozem byt cely zivot len s jednym ,tak sa toho cloveka opytam ze co take by mi mohol dat ten druhy ???a prist o milujuceho cloveka len koli stereotypu???tak radsej nastudj nejaku eroticku literaturu , alebo daj priatelovi ako darcek nejaku taku knihu, urcite si ju rad precita :))a urcite ten stereotyp zmizne:))tak vela stastia, bola by som rada ak mi niekto napise ci ma niekto podobne zmyslanie ako ja:))
dakujem zuzip. akoze mam hocikedy myslienky, ze co ak nevyskusam ineho chlapa-nebudem to potom lutovat? ale myslim ze zalezi na cloveku a ak niekoho milujes tak nieje co riesit :)
Suhlasim s casti s ally